Εκδήλωση των Κώων της Αθήνας

Εκδήλωση των Κώων της Αθήνας

Εκδήλωση των Κώων της Αθήνας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 155 ΦΟΡΕΣ

Σε ένα πολύ ζεστό και εορταστικό κλίμα, με αθρόα προσέλευση των Κώων της παροικίας, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για το νέο έτος 2018 και ανταλλάχθηκαν οι ευχές για το καλό της νέας χρονιάς.

Η Εστία της Ένωσης πλημμύρησε με τις γλυκές μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι. Η μοναδική φωνή της κας Αλίκης Καγιαλόγλου μας ταξίδεψε σε νοσταλγικούς κόσμους.

Στη φετινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας μας τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως και του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ, Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος κ. Ελευθέριος Χρυσοχόος, ο Βουλευτής κ. Δημήτρης Γάκης, ο Πρώην Υπουργός, Πρόεδρος του ΔΙΙΚΩ και εκπρόσωπος Δήμου κ. Αριστοτέλης Παυλίδης, ο πρώην Υπουργός κ. Απόστολος Κράτσας, ο Εκπρόσωπος του Βουλευτή Δωδεκανήσου κα Αντιπροέδρου της Βουλής, καθηγητού κου Κρεμαστινού, ο Εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου Στρατού Ταξίαρχος κ. Σεργεντάνης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων κ. Γιάννης Φραγκούλης, η επίτιμη πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων κ. Θεμελίνα Χαραλαμποπούλου, ο Πρώην Πρόεδρος της Ένωσης και Αντιπρόεδρος του ΔΙΙΚΩ κ. Νίκος Μανούσης, ο καθηγητής Φιλοσοφίας κ. Παναγιώτης Νούτσος, ο καθηγητής Νομικής κ. Αχιλλέας Κουτσουράδης, καθώς και στελέχη παλαιοτέρων Δ.Σ. μεταξύ άλλων ο κ. Μιλτιάδης Φάκκος, η κα Μαίρη Αλεξανδρίδου κ.ά.

Χαιρετισμό έστειλαν, καθώς λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν κατέστη δυνατό να παραστούν, δηλώνοντας τη στήριξη τους στο έργο της Ένωσης:

Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης, ο Πρόεδρος του πνευματικού Ομίλου Κω «Ο Φιλητάς», κ. Κώστας Ιωάννου, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κος Μάνος Κόνσολας, ο πρώην βουλευτής κ. Βασίλης Υψηλάντης και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Απόστολος Κακλαμάνης.

Διαβάστε ακόμη

Ο Δήμος Κω συνεχίζει με έργα σε όλο το νησί - 363.151 € για οδοποιϊα 2.600 μέτρων, στην περιοχή «Βολκάνια» Κεφάλου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Αύξηση χρηματοδότησης της μελέτης για την κατασκευή διαχωριστικής νησίδας στην επαρχιακή οδό Κως-Αεροδρόμιο

Γιάννης Παππάς, για το Δικαστικό Μέγαρο Κω: «Η υπέροχη συμβολή όσων συνεργαστήκαμε, με σκοπό την υλοποίηση του έργου»

Γ. Παππάς: Αδιάκοπος αγώνας υπέρ των νησιωτών για τη διασφάλιση του υπέρτατου αγαθού, της υγείας

“Let’s do it Greece”: Καθαρισμός την Κυριακή στην παραλία της Καρδάμαινας

Κάθειρξη 9 ετών για την αρπαγή παιδιού

Έτοιμη η προμελέτη για την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Κω