Στο +30% η αύξηση της κίνησης στη Μαρίνα της Κω

Στο +30% η αύξηση  της κίνησης στη Μαρίνα της Κω

Στο +30% η αύξηση της κίνησης στη Μαρίνα της Κω

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 188 ΦΟΡΕΣ

Με ιδιαίτερη επιτυχία έγινε η παρουσίαση της Μαρίνας Κω στην 49η διεθνή έκθεση θαλάσσιου τουρισμού Boot 2018 στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας, που διεξήχθη από τις 20 έως τις 28 Ιανουαρίου.

Η παρουσίαση της Μαρίνας της Κω στους επισκέπτες της έκθεσης και στους παράγοντες του διεθνούς θαλάσσιου τουρισμού, έγινε στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Πανελλήνιας Ένωσης Μαρινών.

Παράλληλα υπήρξαν επαφές και συναντήσεις των εκπροσώπων της Μαρίνας της Κω με δημοσιογράφους έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ της Γερμανίας. Καταγράφηκε έντονο ενδιαφέρον για τη Μαρίνα της Κω όχι μόνο από μεμονωμένους επισκέπτες και φορείς αλλά και από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις ενοικίασης σκαφών του κλάδου, με τις οποίες η Μαρίνα Κω συνεργάζεται ήδη.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από τις προκρατήσεις, το 2018 για τη Μαρίνα της Κω αναμένεται μια αύξηση της κίνησης που ξεπερνάει το 30% και μπορεί να φτάσει έως και το 50%.

Στην μεγάλη έκθεση θαλάσσιου τουρισμού του Ντύσελντορφ, επιβεβαιώθηκε ότι η Μαρίνα της Κω αποτελεί μία εκ των δημοφιλέστερων και κορυφαίων Μαρίνων της Μεσογείου, διαθέτοντας ένα πολύ ισχυρό brandname στη διεθνή αγορά.

Η διοίκηση της Μαρίνας της Κω θα συνεχίσει τις δράσεις εξωστρέφειας και προβολής. που ενισχύουν τη δυναμική της επιχείρησης αλλά και του θαλάσσιου τουρισμού στην Κω.

Διαβάστε ακόμη

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη

Τεράστιο ενδιαφέρον για το Rodos Week στα βρετανικά ΜΜΕ

Γ. Κάππα: Η σεζόν στη Ρόδο έχει ξεκινήσει με ικανοποιητικά στοιχεία

Συνεχείς ακυρώσεις στα νησιά από επαγγελματικά θαλαμηγά σκάφη

Γ. Χατζημάρκος: Ιστορική ημέρα η χθεσινή για τον Ευρωπαϊκό Τουρισμό