Οι τιμές που διαμορφώθηκαν  τον Ιανουάριο στα Δωδεκάνησα

Ανακοινώθηκαν από τη διεύθυνση ανάπτυξης Δωδεκανήσου της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου οι τιμές που διαμορφώθηκαν τον Ιανουάριο στα οπωρολαχανικά, τα νωπά κρέατα, τα κατεψυγμένα κρέατα, ψάρια και λαχανικά, καθώς και τα ελαιόλαδα που προσφέρθηκαν στις προμήθειες του δημοσίου, νοσηλευτικών ιδρυμάτων και ΝΠΔΔ στην περιφερειακή ενότητα Ρόδου.

Αναλυτικά το δελτίο πιστοποίησης των τιμών έχει ως εξής:
Α/Α ΕΙ∆ΟΣ    ΑΝΩΤΕΡΗ  ΛΙΑΝΙΚΗ       ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΛΙΑΝΙΚΗ
OΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΑ

1 ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΤΜΧ                      1              0,79
2 ΑΚΤΙΝΙ∆ΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ          2,4             1,95
3 ΑΝΗΘΟΣ ματσάκι                0,44           0,3
4 ΑΧΛΑ∆ΙΑ                                  2,9          1,6
5 ΚΑΡΟΤΑ ΡΟ∆ΟΥ                    1,5          1,3
6 ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ                           2,5          1,8
7 ΚΟΥΝΟΥΠΙ∆Ι                          1,65        1,5
8 ΚΡΕΜΜΥ∆ΙΑ ΞΕΡΑ                0,99        0,7
9 ΚΡΕΜΜΥ∆ΙΑ ΧΛΩΡΑ ματσάκι    0,4     0,3

10 ΛΑΧΑΝΑ ΑΣΠΡΑ                       0,8     0,6
11 ΛΑΧΑΝΑ ΓΙΑ ΝΤΟΛΜΑ∆ΕΣ     1,45         1
12ΛΑΧΑΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ                  1,2      0,95
13 ΛΕΜΟΝΙΑ                                 1,15     0,8     
14 ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ ματσάκι               0,4     0,3 
15 ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ ΡΟ∆ΟΥ               1,25   0,95
16 ΜΑΡΟΥΛΙΑ τμχ                       0,75      0,5
17 ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ                             2,9      2,25
18 ΜΗΛΑ ΣΤΑΡΚΙΝ                       1,95     1,8
19 ΜΠΑΝΑΝΕΣ                             1,5        1,19    

20ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΤΣΙΚΙΤΑ                1,9        1,59
21 ΜΠΡΟΚΟΛΟ                            2,2        1,5    
22 ΝΤΟΜΑΤΕΣ Α’ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ      1,45        0,99 
23 ΝΤΟΜΑΤΕΣ Β’ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ       0,65        0,5
24 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΡΟΔΟΥ                 1,25        0,99
25 ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ                                   1,5        1,5
26 ΠΑΤΑΤΕΣ                                         1         0,7
27 ΠΑΤΑΤΕΣ ΡΟΔΟΥ                       1,25        0,99
28 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ                 2,9        2,25
29 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΕΡΑΤΑ                           2,9        2
30 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΡΟΔΟΥ                  1,15        0,8

31 ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ                                  0,55        0,4
32 ΣΕΛΙΝΟ ματσάκι                             0,4         0,3
33 ΣΚΟΡΔΑ                                            6         4,9
34 ΣΠΑΝΑΚΙ                                        1,2         1,5
35 ΧΟΡΤΑ                                           1,5         1,5

ΝΩΠΑ ΚΡΕΑΤΑ
1 ΑΡΝΑΚΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ                      9,3         8,48
2 ΚΑΤΣΙΚΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ                       9,3         8,5
3 ΚΙΜΑΣ ΒΟΕΙΟΣ                             10,5         4,88
4 ΚΙΜΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ                           6,5         3,78
5 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΝΩΠΟ                    4,3         2,68
6 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ               7,7         4,48
7 ΜΠΟΥΤΙ ΒΟΔΙΝΟΥ Α.Ο.               8,98         8,5
8 ΜΠΟΥΤΙ ΧΟΙΡΙΝΟ Α.Ο.                    8         4,68
9 ΜΠΟΥΤΙ ΧΟΙΡΙΝΟ Μ.Ο                 6,5         3,68
10 ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ              4         2,28
11 ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΜΟΣΧΟΥ Μ.Ο.         12         8,98
12 ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΚΑΡΕ     6,2         4,38
13 ΠΑΝΣΕΤΑ ΧΟΙΡΙΝΗ                       5,3         4,38
14 ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ Α.Ο     10,5         6,98
15 ΣΠΑΛΑ ΒΟΕΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ        10,2         7,98
16 ΣΠΑΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ                             5         3,88
17 ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ                 8         3,98
18 ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΒΟΕΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ   9,5         8,98
19 ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ                       8         5,98

ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΚΡΕΑΤΑ-ΨΑΡΙΑ-ΛΑΧΑΝΙΚΑ (ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ Σ/Μ)
1 ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ                 2,62        1,36
2 ΑΡΑΚΑΣ                                          2,12        1,59
3 ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΦΙΛΕΤΟ                       13,36        4,26
4 ΓΑΡΙ∆ΕΣ ΑΠΟΦΛΟΙΩΜΕΝΕΣ        18,8        9,58
5 ΓΛΩΣΣΑ ΦΙΛΕΤΟ                          17,57         4,93
6 ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ        5,99         5,12 
7 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ                                3,27         2,13
8 ΜΠΑΜΙΕΣ                                       4,85         3,67
9 ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ              3,82         2,26
10 ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΡΟΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΕΣ   2,34         0,65
11 ΠΕΡΚΑ ΦΙΛΕΤΟ                              11,5         9,6
12 ΣΟΥΠΑ                                           15,9         9,2
13 ΦΑΓΚΡΙ                                           7,65         6,25
14 ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΠΛΑΤΙΑ                    2,29         1,7
15 ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ            2,04         1,43
16 ΧΤΑΠΟΔΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ                 16,4         6,86

ΕΛΑΙΟΛΑ∆Α (ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ Σ/Μ)
1 ΚΛΑΣΙΚΟ 1 lt                             8,39         5,26
2EXTRA ΠΑΡΘΕΝΟ 1 lt                8,92         6,2
3 ΚΛΑΣΙΚΟ 2 lt                             16,24         10,37
4 EXTRA ΠΑΡΘΕΝΟ 2 lt               18,08         12,2
5 ΚΛΑΣΙΚΟ 4 lt                             31,29         18,99
6 EXTRA ΠΑΡΘΕΝΟ 4 lt               33,79        23