The Vanquish: Παγκόσμια καινοτομία στην αναίμακτη λιποαναρρόφηση

The Vanquish: Παγκόσμια καινοτομία στην αναίμακτη λιποαναρρόφηση

The Vanquish: Παγκόσμια καινοτομία στην αναίμακτη λιποαναρρόφηση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 506 ΦΟΡΕΣ

Από τη Νέα Υόρκη στα SKOURASMED

Μία μεγάλη επιστημονική και τεχνολογική εξέλιξη σημειώθηκε πρόσφατα στις Η.Π.Α., καθιστώντας την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας μια απλή και τελείως ανώδυνη υπόθεση. Η νέα μέθοδος λιποαναρρόφησης χωρίς επαφή με το δέρμα και χωρίς πόνο (PAINLESS, CON-TACTLESS) ονομάζεται “Vanquish” και εφαρμόζεται πλέον και στην Ελλάδα.

Τα ιατρικά κέντρα αισθητικής SkourasMed, με την 20ετή εξειδίκευσή τους στη Λιποαναρρόφηση και στην Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση, έφεραν πρώτα στην Ευρώπη τη θεραπεία, δημιουργώντας την αποκλειστική, υπερσύγχρονη μονάδα εφαρμογής Vanquish στην Ελλάδα. Η Αθηνά Σκούρα, Ιατρός και Επιστημονική Διευθύντρια των SkourasMed, μας εξηγεί τι ακριβώς είναι το Vanquish:

Η θεραπεία που λατρεύουν οι stars
Το Vanquish πρωτοεφαρμόσθηκε από κορυφαίους Πλαστικούς Χειρουργούς στη Νέα Υόρκη και γρήγορα κατέκτησε και τους stars του Hollywood.
Η Kim Kardashian είναι μία από τις διάσημες προσωπικότητες που υποβλήθηκαν στη θεραπεία, όταν θέλησε να χάσει γρήγορα λίπος από την κοιλιά, μετά την εγκυμοσύνη της. Η ίδια, μάλιστα, ενθουσιασμένη με τα αποτελέσματα, μίλησε για τη θεραπεία στη reality εκπομπή της.
Η γνωστή ηθοποιός Whoopi Goldberg, έχοντας υποβληθεί στη θεραπεία, την παρουσίασε ζωντανά στην εκπομπή The View, αποδεικνύοντας πόσο ανώδυνη και ξεκούραστη είναι η διαδικασία.

ΠΡΙΝ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΜΕΤΑ


Πώς λειτουργεί;
Η λιποδιάλυση επιτυγχάνεται με την εκπομπή Ραδιοσυχνοτήτων υψηλής ισχύος στο λιπώδη ιστό, μέσω ενός ενιαίου πεδίου που σαρώνει το λίπος.
Ο ειδικός βραχίονας του μηχανήματος, που αποτελείται από 3 κινούμενα panels, «αγκαλιάζει» με ακρίβεια το σώμα και εκπέμπει ραδιοσυχνότητες από απόσταση (3cm από το δέρμα), αυξάνοντας τη θερμοκρασία στο λίπος του υποδόριου ιστού (45-46°C). Η θερμοκρασία αυτή προκαλεί τη διάλυση ενός μεγάλου αριθμού λιποκυττάρων σε κάθε συνεδρία.
Το λίπος αποβάλλεται από τον οργανισμό με τη διούρηση και σε περίπου 10 ημέρες έχουμε ήδη μετρήσιμα αποτελέσματα σε πόντους. Σε κάθε συνεδρία, καλύπτεται ομοιογενώς όλη η περιοχή που παρουσιάζει συσσώρευση λίπους, το πρόβλημα του τοπικού πάχους αντιμετωπίζεται ολοκληρωμένα και όχι τμηματικά, κάτι το οποίο εξασφαλίζει το γρήγορο αλλά και συμμετρικό αποτέλεσμα.

Η καινοτομία
Για πρώτη φορά, έχουμε τη δυνατότητα να διοχετεύσουμε ραδιοσυχνότητες υψηλής ισχύος μέσω πεδίου, χωρίς να ακουμπάμε το δέρμα με κάποια κεφαλή. Η θεραπεία είναι ανώδυνη, αφού στο λίπος δεν έχουμε νεύρα και δεν αισθανόμαστε τη θερμότητα, ενώ στο δέρμα, λόγω της έντονης αιματικής κυκλοφορίας, η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 40°C. Ο ασθενής αισθάνεται μία ήπια ζέστη στην περιοχή, που παρομοιάζεται με την αίσθηση ενός ζεστού μπάνιου.

ΠΡΙΝ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΜΕΤΑ

Σε ποιες περιοχές του σώματος εφαρμόζεται;
Η θεραπεΊα αντιμετωπίζει το πρόβλημα του τοπικού πάχους, τόσο στην κοιλιά και στο σωσίβιο της λεκάνης, όσο και στους μηρούς, καλύπτοντας την περιφέρεια, τα εσωτερικά των μηρών και το γόνατο. Με άλλα λόγια, καλύπτει το σύνηθες αισθητικό πρόβλημα των μεσογειακών γυναικών στους μηρούς, αλλά και τη συσσώρευση λίπους στην κοιλιά, που αφορά άνδρες και γυναίκες.

Τα αποτελέσματα
Το πρόβλημα του τοπικού πάχους αντιμετωπίζεται μόνιμα, αφού τα λιποκύτταρα διαλύονται και αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσω της διούρησης. Σε περίπτωση που μετά τις θεραπείες αυξηθεί το βάρος, η κατανομή είναι πιο συμμετρική και δεν επανέρχεται το πρόβλημα του τοπικού πάχους, αφού τα λιποκύτταρα που έχουν διαλυθεί δεν μπορούν να ξαναδημιουργηθούν.
Επιπλέον, ενώ ο ασθενής χάνει πόντους, προκαλείται και σύσφιγξη δέρματος, αφού οι ραδιοσυχνότητες αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου από τους ινοβλάστες.

Κυτταρίτιδα
Λόγω της ταυτόχρονης λιποδιάλυσης και σύσφιγξης του δέρματος, το Van-quish προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα και στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας. Η επιφανειακή συσσώρευση του λίπους, που δίνει την όψη «φλοιού πορτοκαλιού» στο δέρμα, μειώνεται δραστικά ενώ η βελτιωμένη κατάσταση του δέρματος ολοκληρώνει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;
Ο αριθμός των συνεδριών εξατομικεύεται, ανάλογα με το πρόβλημα και την περιοχή. Συνήθως, σε 5-6 συνεδρίες έχουμε ολοκληρώσει τη θεραπεία μας. Ξεκινώντας, λαμβάνεται ιατρικό ιστορικό και γίνεται αναλυτική λιπομέτρηση, όπου εξετάζεται η συσσώρευση λίπους ανά περιοχή του σώματος. Μετά από κάθε συνεδρία, επαναλαμβάνεται η μέτρηση, έτσι ώστε ο ασθενής να παρακολουθεί με ακρίβεια το αποτέλεσμα της κάθε συνεδρίας και να έχει τη δυνατότητα να σταματήσει όποτε δει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας είναι μετρήσιμα άμεσα, περίπου 10-15 ημέρες μετά την εφαρμογή.

Μία ασφαλέστατη θεραπεία
Το Vanquish είναι μία ασφαλής για την υγεία του ασθενούς θεραπεία, δεν προκαλεί μελανιές ή πόνο και μετά από κάθε συνεδρία ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές του. Εφαρμόζεται καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμα και το καλοκαίρι.

ΠΡΙΝ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΜΕΤΑ

www.skourasmed.gr

www.skourasmed.gr

Διαβάστε ακόμη

Ηπατική νόσος: Πώς εκδηλώνεται στις διάφορες μορφές της

Ποιες είναι οι συνέπειες της χαμηλής βιταμίνης D

Λουτεΐνη: Ποια τα οφέλη της & σε ποιες τροφές θα τη βρείτε

Γυροειδής αλωπεκία (τριχοφάγος): Τί είναι και πώς αντιμετωπίζεται

Πνευμονική ατρησία: Προσοχή στα συμπτώματα της καρδιακής νόσου

«Μίνι» εγκεφαλικό: Ποια είναι τα συμπτώματά του

Ο «Κήπος της γνώσης και της φαντασίας» στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ιαλυσού

Οριστική θεραπεία ευρυαγγειών με laser