Με στελέχη της TUI θα έχει σήμερα συνάντηση ο δήμαρχος Ρόδου

Με στελέχη της TUI θα έχει σήμερα συνάντηση ο δήμαρχος Ρόδου

Με στελέχη της TUI θα έχει σήμερα συνάντηση ο δήμαρχος Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 461 ΦΟΡΕΣ

Δυναμικά ξεκινάει την προετοιμασία για τη νέα τουριστική περίοδο ο Δήμος της Ρόδου, με αφορμή τη διοργάνωση εδώ, τον ερχόμενο Απρίλιο, του παγκόσμιου συνεδρίου της TUI.

Ως γνωστόν, παραδοσιακά, από τις αρχές του χρόνου το νησί μπαίνει, σιγά-σιγά, στους ρυθμούς της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, με το Δήμο να ρίχνει μεγάλο βάρος στη βελτίωση της εικόνας που παρουσιάζει.

Έτσι, και φέτος, αυτό το διάστημα, ο Δήμος εγκαινιάζει την αρχή της προετοιμασίας αυτής, τουλάχιστον σε επίπεδο συσκέψεων και συνεννόησης με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Εν τω μεταξύ, υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο θα διεξαχθεί στη Ρόδο το παγκόσμιο Συνέδριο της TUI Fly, κάτι βέβαια που θεωρείται κορυφαίο γεγονός αφού θα συγκεντρώσει εδώ την ελίτ του τουριστικού Κολοσσού.
Χθες το πρωί, λοιπόν, ο Δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος είχε μία κλειστή συνάντηση εργασίας με στελέχη της TUI η οποία είχε ως αντικείμενο κυρίως τα οργανωτικά του Συνεδρίου αλλά και τη σημερινή παρουσίαση που πρόκειται να κάνουν στους φορείς του νησιού. Στη συνάντηση μετείχαν, επίσης, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Ευγένιος Κορναρόπουλος.

Συγκεκριμένα, όπως έχει γίνει γνωστό, σήμερα, Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, στις 10:00 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί από τα στελέχη της TUI αναλυτική παρουσίαση των στοιχείων της για την τουριστική κίνηση στη Ρόδο. Μάλιστα, τα στοιχεία αυτά θα είναι συγκριτικά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, δηλαδή του 2015, του 2016 και του 2017 ενώ αναμένεται να κάνουν και τις προβλέψεις τους για την πορεία της σεζόν του 2018 η οποία, ως γνωστόν, εκτιμάται ότι θα είναι πολύ καλή.

Στην παρουσίαση αναμένεται να είναι παρόντες εκπρόσωποι των φορέων του τουριστικού κλάδου της περιοχής μας. Μετά την παρουσίαση, σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος θα έχει κλειστή συνάντηση στο γραφείο του στην οποία θα μετέχουν και εκπρόσωποι της Περιφέρειας, της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ.α.

Οι προπαρασκευαστικές συσκέψεις
Ως γνωστόν, κάθε χρόνο τέτοια εποχή, παραδοσιακά ο Δήμαρχος της Ρόδου συγκαλεί τη μεγάλη, ανοιχτή, προπαρασκευαστική σύσκεψη για τον συντονισμό των εμπλεκόμενων Αρχών και φορέων με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει της έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Χατζηδιάκος, καταρχήν, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να συγκαλέσει μία πρώτη σύσκεψη για τη νέα σεζόν η οποία θα είναι κλειστή και θα έχει ως αντικείμενο αποκλειστικά το κυκλοφοριακό πρόβλημα. Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει κάνει μία συνάντηση γι’ αυτό το θέμα, για το οποίο ο ίδιος έχει δηλώσει ότι πρόκειται για το νούμερο ένα πρόβλημα της πόλης, με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Α’ Δωδεκανήσου, κ. Μιχάλη Καληωράκη.

Τη μεθεπόμενη εβδομάδα, λοιπόν, δηλαδή μετά την Καθαρά Δευτέρα που είναι στις 19 του τρέχοντος μηνός, προγραμματίζεται να συγκληθεί η μεγάλη, ανοιχτή, σύσκεψη που γίνεται πριν από την έναρξη της σεζόν στην οποία προσκαλούνται οι εκπρόσωποι όλων των Αρχών και των φορέων που εμπλέκονται στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης και του νησιού και βέβαια οι εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου της περιοχής μας

Διαβάστε ακόμη

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες