Σε διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών η Περιφέρεια

Σε διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών η Περιφέρεια

Σε διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών η Περιφέρεια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 237 ΦΟΡΕΣ

Στην 5η διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Food Expo που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 10 έως 12 Μαρτίου στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo στα Σπάτα, θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Όπως πέρσι έτσι και φέτος η περιφέρεια θα ενοικιάσει χώρο στον οποίο θα φιλοξενηθούν οι παραγωγοί από τα νησιά μας που θα δώσουν το παρών στη διοργάνωση για να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους.

Ο χώρος που θα ενοικιαστεί θα είναι έκτασης 95 τ.μ. και σε αυτόν θα κατασκευαστούν 27 περίπτερα πλήρως εξοπλισμένα που θα καλύψουν τις ανάγκες των συμμετεχόντων ενώ θα υπάρξει και εκπροσώπηση από την περιφερειακή αρχή.

Πέρσι στο περίπτερο της Περιφέρειας φιλοξενήθηκαν 17 παραγωγοί τοπικών προϊόντων της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων οι οποίοι εκπροσώπησαν συνολικά δέκα νησιά.

Η FoodExpo απευθύνεται σε παραγωγούς που ενδιαφέρονται για πώληση χονδρικής αλλά και εξαγωγές, καθώς στο πλαίσιο της έκθεσης οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις.

Κατά την περσινή διοργάνωση τη δική της γαστρονομική νότα έδωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου με επικεφαλής τον Πρόεδρό της κ. Νίκο Χριστοφόρου, η οποία μαγείρεψε με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, μοναδικά πιάτα του Νοτίου Αιγαίου, καθιστώντας "κοινωνούς" των γεύσεών τους, τους παρευρισκόμενους εκθέτες και επισκέπτες.

Η έκθεση ολοκληρώθηκε εχτές, σημειώνοντας μεγάλη προσέλευση επαγγελματιών του χώρου της εστίασης και εμπόρων.

Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: Καταργείται το Μεταφορικό Ισοδύναμο που ισχύει για τα νησιά;

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η «Ημερίδα Ενημέρωσης και το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας» στο Νότιο Αιγαίο

Μεγάλη καθυστέρηση στην κυκλοφορία οχημάτων και μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών στην περιοχή Τσαΐρι λόγω έργων

Γ. Νικητιάδης: Μόνο ένα ισχυρό παρεμβατικό κράτος μιας σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης μπορεί να ενισχύσει τη βιομηχανία

Λευτέρης Καφετζής: Ο πατέρας του Τζέιμς είναι ο πραγματικός Survivor - Ο γύρος του κόσμου, η θύελλα και η δραματική διάσωση

Αθίγγανος πήγε να δει ομόφυλό του στα κρατητήρια και συνελήφθη την ώρα που του έδινε χασίς

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου