Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε μαθήτρια στην Ρόδο

Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε μαθήτρια στην Ρόδο

Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε μαθήτρια στην Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 7741 ΦΟΡΕΣ

Αντιμετωπίστηκε με απόλυτη επιτυχία από το Νοσοκομείο της Ρόδου

Κρούσμα μηνιγγίτιδας παρουσιάστηκε σε μαθήτρια στο νησί της Ρόδου, το οποίο ευτυχώς διαγνώστηκε έγκαιρα και αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά από τους γιατρούς του Περιφερειακού Νοσοκομείου της Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν από τους αρμόδιους της περιοχής μας, το κρούσμα μηνιγγίτιδας διαγνώστηκε σε μαθήτρια, έπειτα από σχετικά συμπτώματα που παρουσίασε και τα οποία την οδήγησαν στο Νοσοκομείο της Ρόδου. Οι εργαστηριακές εξετάσεις επιβεβαίωσαν την υποψία των γιατρών και αμέσως ξεκίνησε να εφαρμόζεται η ενδεδειγμένα επιστημονικά θεραπεία για την αντιμετώπιση της ασθένειας.

Η κατάσταση της υγείας της, βρίσκεται σε απόλυτα ομαλή εξέλιξη και δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Νοσηλεύεται σε κλινική του νοσοκομείου μας και βρίσκεται υπό την εποπτεία έμπειρων γιατρών.

Επιπλέον, για να μην υπάρχει καμία απολύτως ανησυχία στον οικογενειακό και φιλικό περίγυρο του κοριτσιού χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή, ενώ με εντολή της αρμόδιας υπηρεσίας του υγειονομείου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ξεκίνησε απολύμανση των χώρων όπου η νεαρή μαθήτρια παρακολουθούσε μαθήματα (σχολείο κλπ) για να μην υπάρχει καμία ανησυχία.

Σε κάθε περίπτωση, οι ειδικοί τονίζουν ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία και ότι ενημερώθηκαν άπαντες (γονείς, εκπαιδευτικοί, φροντιστές κλπ) για να ακολουθήσουν τις οδηγίες που προβλέπονται.

Διαβάστε ακόμη

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου