Κολοσσός: Την έδρα και τα μάτια του

Κολοσσός: Την έδρα και τα μάτια του

Κολοσσός: Την έδρα και τα μάτια του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 109 ΦΟΡΕΣ

Με τη δύναμη του Βενετοκλείου, ο Κολοσσός H Hotels υποδέχεται τον Κόροιβο (18.00’) με στόχο την ένατη νίκη στη Stoiximan.gr Basket League.

Με εξαίρεση τους «αιώνιους», ο Κολοσσός H Hotels έχει καταφέρει να υπερασπιστεί την έδρα του και να κρατήσει «απόρθητο» το «κάστρο» του απέναντι σε ομάδες με κοινούς (ή σχεδόν κοινούς) στόχους. Είτε παίζει εντυπωσιακά είτε αγωνίζεται όσο χρειάζεται για να πάρει τη νίκη, η ομάδα της Ρόδου έχει κατορθώσει να μετατρέψει και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο το Βενετόκλειο σε «φωλιά του κόνδορα».

Αυτό δεν θα πρέπει να αλλάξει και σήμερα οπότε και υποδέχεται τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Έχει άλλωστε και την παράδοση υπέρ της (με τρεις νίκες σε τρία ματς) ενώ θα παρουσιαστεί σαφώς ενισχυμένη σε σχέση με το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο, πριν από περίπου δέκα μέρες. Κι αυτό οφείλεται στην παρουσία του ταλαντούχου Μπράντον Γιανγκ ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με τη θαλασσί φανέλα.

Ο αντικαταστάτης του Μάλκολμ Γκρίφιν έχει σχεδόν μία εβδομάδα που βρίσκεται στη Ρόδο κι έχει ενσωματωθεί στον Κολοσσό H Hotels. Γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα από τη θητεία του στο Λαύριο ενώ βρίσκεται και σε καλή φυσική κατάσταση.

Από κει και πέρα, ο Άρης Λυκογιάννης υπολογίζει στους «συνήθεις υπόπτους» για να φτάσει ο Κολοσσός H Hotels τις εννέα νίκες, προτού ξεκινήσει μία πολύ δύσκολη σειρά αγώνων, αλλά και για να πάρουν τη ρεβάνς για την άδικη ήττα στον α’ γύρο: Τι Τζέι Μπρέι, Μάρβιν Τζόουνς, Σταύρος Σχίζας, Ραμόν Χάρις, Δημήτρης Σταμάτης, Ντάστιν Γουέαρ, Γιώργος Τσαλμπούρης, Κιθ Ράιτ, Γιάννης Γεωργαλλής, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Αλέξανδρος Αγγελάκος και Μπράντον Γιανγκ.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή