Με αλλαγή της τελευταίας στιγμής η μικτή Παίδων

Με αλλαγή της τελευταίας στιγμής η μικτή Παίδων

Με αλλαγή της τελευταίας στιγμής η μικτή Παίδων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 128 ΦΟΡΕΣ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες αργά το απόγευμα η αποστολή της ΕΠΣΔ. Το παιχνίδι με την ΕΠΣ Ξάνθης ξεκινάει στις 12:30 στη Μίκρα, νοκ άουτ λόγω ίωσης βγήκε ο Παπαδόπουλος. Τη θέση του πήρε ο Σαββάκης του Αστέρα Π.

Στην πραγματοποίηση μίας αναγκαστικής αλλαγής της τελευταίας στιγμής υποχρεώθηκε ο ενωσιακός προπονητής, Θεόδωρος Θεοδώρου, λίγη ώρα πριν από τη χθεσινή αναχώρηση της αποστολής της μικτής ομάδας των Παίδων για τη Θεσσαλονίκη, όπου αντιμετωπίζει σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της ΕΠΣ Ξάνθης, για τη 2η φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ.

Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος του Κλεάνθη στάθηκε άτυχος, ανέβασε πυρετό και κρεβατώθηκε, για να τον αντικαταστήσει ο Γρηγόρης Σαββάκης του Αστέρα Παστίδας.

Κατά τα άλλα, η αποστολή της ΕΠΣΔ έφτασε στη Θεσσαλονίκη χθες αργά το απόγευμα χωρίς να ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα και οι πάντες στην ομάδα δηλώνουν πανέτοιμοι για τον σημερινό νοκ άουτ αγώνα, που θα διεξαχθεί στο ενωσιακό γήπεδο της Μίκρας.

Στη διάθεση του προπονητή Θεόδωρου Θεοδώρου θα βρίσκονται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Σαλπιγκτίδης Ηλίας (Ρόδος), Κυριακούλης Φίλιππος (Αρένα), Κάτσο Γεράσιμος (Αρένα), Κουλούρας Άγγελος (Αρένα), Κουλλαλί Ερνέστο (Αρένα), Μουστάκας Σωκράτης (Αστέρας Μ.), Κατσουρός Μανώλης (Αστέρας Μ.), Βαρνάβας Μάριος (Αρένα), Μωραΐτης Γιώργος (Ευκλής), Καβουσανάκης Νίκος (Απόλλων Κ.), Σαββάκης Γρηγόρης (Αστέρας Π.), Κάλλιαρος Πανορμίτης (Σύμη), Ράμος Γιάννης (Σύμη), Μαστρογιαννάκης Γιάννης (Ακουσίλαος), Κελόγλου Σάββας (Αστέρας Π.), Σαμιώτης Κυριάκος (Αναγέννηση Ασφ.), Κυριόπουλος Γιώργος (Ο.Α. Κω) και Ήλιος Ζαχαρίας (Ο.Α. Κω).

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους