Ιστορική πρόκριση για τη Δόξα Καρδάμαινας

Ιστορική πρόκριση για τη Δόξα Καρδάμαινας

Ιστορική πρόκριση για τη Δόξα Καρδάμαινας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 192 ΦΟΡΕΣ

Απέκλεισε (2-0) τον Διαγόρα και πέρασε στους τέσσερις του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της

Ήταν Δόξα…όνομα και πράγμα. Η ομάδα της Καρδάμαινας νίκησε με 2-0 τον… έφηβο Διαγόρα και πήρε νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου της Δωδεκανήσου, για πρώτη φορά στην ιστορία της Υπενθυμίζεται πώς ο «γηραιός», παρουσιάστηκε με αρκετά νέα παιδιά στο ματς, με βάση τον κανονισμό του θεσμού.

Ο Διαγόρας μπήκε πιο αποφασιστικά στο ματς και έλεγξε καθαρά το παιχνίδι στο α΄ εικοσάλεπτο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και δημιουργώντας ευκαιρίες που δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Η Δόξα από το σημείο αυτό και μετά, ανέβασε την απόδοση της έχοντας μάλιστα και εκείνη σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Στο β΄ μέρος οι «κυανέρυθροι» πίεσαν για το γκολ, αλλά ο Ταλλαρος στο 74΄ και ο Ζερβός στο 84΄σημείωσαν τα γκολ της Δόξας, που άφησε εκτός Κυπέλλου πλέον τον Διαγόρα.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

21’ Mεγάλη ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα η Δόξα, όταν ο Ζερβός μπήκε απ’ τα αριστερά έκανε την παράλληλη πάσα, αλλά ο Μέμα από θέση βολής πλάσαρε ψηλά άουτ.

44΄ Ο Κόκκαλης κέρδισε την μονομαχία απ’ τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, αλλά στο σουτ ο Μπαμπaνιώτης έδιωξε σε κόρνερ.

74΄ Ο Πης εκτέλεσε το φάουλ απ’ τα δεξιά, ο Τάλλαρος σηκώθηκε πολύ ψηλά, πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα. Το 1-0 όμως ήταν γεγονός.

84’ Ο Μάκης Ζερβός πραγματοποίησε κούρσα απ’ τα δεξιά, έφτασε απέναντι απ’ τον Μπαμπaνιώτη κι έσκαψε τη μπάλα πάνω απ’ τον πανύψηλο τερματοφύλακα κάνοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Από την Δόξα καλύτερος ήταν ο Τάλλαρος και τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Κόκκαλης και Ζερβός. Από τον Διαγόρα άρεσαν περισσότερο οι Κιοσέογλου, Κοντός και Τσαγκάρης.

Παράπονα από τον κ. Παρχαρίδη έχουν οι του Διαγόρα στην επίτευξη του πρώτου γκολ της Δόξας. Χωρίς πρόβλημα οι Αλέκος και Δημόπουλος.

Οι ομάδες:
Δόξα Καρδάμαινας: Γιακούμαρος, Μουνούχος, Χατζηπαναγιώτης, Μαύρος (55΄Κουρζής Α.), Μποϊλής (74’ Καλούδης), Τάλλαρος (85’ Κόμπος), Λαμάι, Ζερβός (87’ Τσέλα), Κόκκαλης, Μέμα, Πης.
Διαγόρας: Μπαμπανιώτης, Κωστάκης (56’ Παπασταματίου), Χειμωνέττος, Χότζα, Κρητικός (84’ Κορνάρος), Κοντός, Καραμούζης (87’ Νικολού), Κιοσέογλου, Ζέλεφ, Τσαγκάρης, Καρπαθάκης.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους