Δικαίωμα στην επιλογή για τον κυπελλούχο Δωδεκανήσου

Δικαίωμα στην επιλογή για  τον κυπελλούχο Δωδεκανήσου

Δικαίωμα στην επιλογή για τον κυπελλούχο Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 56 ΦΟΡΕΣ

Προαιρετική παραμένει η συμμετοχή του στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, στη θέση του μπορεί να αγωνιστεί ο φιναλίστ. Οι ομάδες των ΕΠΣ Αθηνών, Βοιωτίας, Δυτικής Αττικής, Κορινθίας και Πειραιώς είναι οι αντίπαλοι, το ζευγάρι του τελικο

Προαιρετική παραμένει η συμμετοχή του κυπελλούχου Δωδεκανήσου στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, όπως επιβεβαίωσε το περιεχόμενο της προκήρυξης που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα από την ΕΠΟ.

Ως καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση συμμετοχής ορίστηκε η 27η Μαρτίου, σε περίπτωση άρνησης του κυπελλούχου τη θέση του έχει το δικαίωμα να πάρει ο φιναλίστ, ενώ το σύστημα διεξαγωγής παραμένει το ίδιο με το περσινό.

Ο εκπρόσωπος της Δωδεκανήσου τοποθετήθηκε στον 6ο όμιλο, μαζί με τους αντίστοιχους των ΕΠΣ Αθηνών, Βοιωτίας, Δυτικής Αττικής, Κορινθίας και Πειραιώς, θα διεκδικήσει δε την πρώτη θέση μέσα από νοκ άουτ αγώνες, στη βάση της κλήρωσης (αφορά και στην ανάδειξη των γηπεδούχων) που θα διενεργηθεί την Τετάρτη 28 Μαρτίου.

Τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα διεξαχθούν σε πέντε αγωνιστικές ως εξής:
1η αγωνιστική: Τετάρτη 11 Απριλίου
2η αγωνιστική: Τετάρτη 25 Απριλίου
3η αγωνιστική: Τετάρτη 9 Μαΐου
4η αγωνιστική: Τετάρτη 23 Μαΐου
5η αγωνιστική: Τετάρτη 30 Μαΐου

Ο τελικός προγραμματίστηκε για το Σάββατο 9 Ιουνίου, σε γήπεδο που θα οριστεί προσεχώς από την αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Το μεγάλο έπαθλο για την ομάδα που θα κατακτήσει το Κύπελλο Ερασιτεχνών είναι ο προβιβασμός της στη Γ’ Εθνική. Στην περίπτωση που πρόκειται για την πρωταθλήτρια της Ένωσής της, ή για ομάδα που ήδη αγωνίζεται στην παραπάνω κατηγορία, το εισιτήριο της ανόδου θα μεταβιβαστεί στον φιναλίστ.

Η προκήρυξη διευκρινίζει πως η κατάκτηση του κυπέλλου δεν γλιτώνει μία ομάδα της Γ’ Εθνικής που έχει υποβιβαστεί.

Στις 7 Μαρτίου ο τελικός

Την Τετάρτη, 7 Μαρτίου, θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Σε περίπτωση συμμετοχής δύο ομάδων από τη Ρόδο, ο αγώνας θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού, ενώ η συμμετοχή ομάδας της Κω θα μεταφέρει την έδρα στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα, σ’ εφαρμογή της απόφασης που έλαβε, προ τριετίας, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΔ.

Όσο για τους δύο ημιτελικούς, προγραμματίζονται είτε για τις 21, είτε για τις 28 Φεβρουαρίου. Υπενθυμίζεται, πως στην κληρωτίδα θα μπουν, το ερχόμενο Σάββατο στις 7:30 το απόγευμα στα γραφεία της Ένωσης, οι Δόξα Καρδάμαινας, Κλεόβουλος, ΑΕΡΑ και ο νικητής του ζευγαριού ΔΙ.ΑΣ.-Κλεάνθης.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!