Από τις 26 Φεβρουαρίου οι εγγραφές στο «Προφήτης Ηλίας 2018»

Από τις 26 Φεβρουαρίου οι εγγραφές  στο «Προφήτης Ηλίας 2018»

Από τις 26 Φεβρουαρίου οι εγγραφές στο «Προφήτης Ηλίας 2018»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 226 ΦΟΡΕΣ

Όλοι όσοι θέλουν και φέτος να ζήσουν μια μοναδική δρομική εμπειρία, δεν έχουν παρά να συμμετάσχουν στον ορεινό αγώνα της 18ης Μαρτίου σε μια μοναδικού φυσικού κάλλους περιοχή

Στις 26 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για τον αγώνα ορεινού δρόμου της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου σε συνεργασία με τα σωματεία στίβου του νησιού μας, το Δήμο Ρόδου και τον ΔΟΠΑΡ, καθώς και την Δημοτική Κοινότητα Σαλάκου και Απολλώνων, με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Πρόκειται για τον 2ο αγώνα αυτής της κατηγορίας με την επωνυμία ‘’ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 2018΄΄ την Κυριακή, 18 Μαρτίου. Είναι ουσιαστικά μια διοργάνωση ορεινού δρόμου σύμφωνα με τους κανόνες και τις προδιαγραφές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., της IAAF, και της ITRA, που διεξάγεται μετά την περσινή της επιτυχία, και φέτος στο νησί μας.

Οι διοργανωτές, εκτός από τους αθλητές και τις αθλήτριες των σωματείων μας και το οικογενειακό τους περιβάλλον, προσβλέπουν και στους ανεξάρτητους δρομείς, ελευθέρους ασκούμενους ή περιπατητές, μαθητές καθώς και μέλη άλλων αθλημάτων και κοινωνικών ομάδων, που καλούνται να συμμετάσχουν. Αφετηρία και τερματισμός θα είναι το ξενοδοχείο Ελαφος στον Προφήτη Ηλία, που παρέχει ειδικές τιμές μάλιστα σε όλους όσοι θελήσουν να περάσουν εκεί ένα διήμερο συνδυάζοντάς το με τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Την ημέρα μάλιστα της διοργάνωσης, θα ξεκινήσουν λεωφορεία από το κέντρο της πόλης για τον Προφήτη Ηλία, περνώντας από τη Ρόδου-Λίνδου αλλά και από Σορωνή για την εξυπηρέτηση-μετακίνηση των δρομέων.

Ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, Σάββας Διακονικόλας θα επισκεφτεί ξανά την περιοχή του αγώνα προσεχώς για τη χάραξη, πέραν από τη βασική, και νέων διαδρομών ώστε όλοι οι συμμετέχοντες, ανεξαρτήτως ηλικίας, να το χαρούν πραγματικά.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή