Αστέρας Μασσάρων: Τίποτα, τίποτα δεν τον σταματά

Αστέρας Μασσάρων: Τίποτα, τίποτα δεν τον σταματά

Αστέρας Μασσάρων: Τίποτα, τίποτα δεν τον σταματά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 149 ΦΟΡΕΣ

Τι κι αν είχε να παίξει τρεις εβδομάδες; Ο Αστέρας «χόρευε» στη βροχή, κερδίζοντας και το ματς με τον για ένα ημίχρονο εξαιρετικό Πολυβώτη με 4-1

Την απόλυτη κυριαρχία του στον 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας επιβεβαίωσε χθες ο Αστέρας Μασσάρων.

Παρότι είχε να παίξει επίσημο παιχνίδι από τις 21 Ιανουαρίου, η ομάδα του Σάββα Σταυρίδη είχε ρυθμό, κέρδισε και το εξ αναβολής παιχνίδι της 13
ης αγωνιστικής κόντρα στον Πολυβώτη με 4-1 και διεύρυνε τη διαφορά από τους διώκτες της σε μη αμφισβητήσιμα επίπεδα.

Παρότι το χθεσινό παιχνίδι διεξήχθη σ’ έναν βαρύ, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, αγωνιστικό χώρο, οι φίλαθλοι που το παρακολούθησαν δεν έφυγαν από το γήπεδο παραπονεμένοι. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, που ο Πολυβώτης είχε δυνάμεις, η μπάλα ανεβοκατέβαινε από τη μία περιοχή στην άλλη, οι εκατέρωθεν ευκαιρίες ήταν πολλές και τρία τα γκολ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8’, όταν μετά από γύρισμα του Κοτσίκου από τα δεξιά, η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του Κετσέ, στρώθηκε στον Δημητριάδη και από δικό του πλασέ αναπαύτηκε στα δίχτυα.

Στο 22’ ο Αστέρας λίγο έλλειψε να σκοράρει ξανά, ωστόσο το πλασέ του Πέθακα, έπειτα από μπαλιά του Συμεωνίδη, σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι, για να έρθει, ένα λεπτό αργότερα, το γκολ της ισοφάρισης. Η αποτυχημένη απόπειρα των Μασσαρενών να «καθαρίσουν» φάση μέσα στη μεγάλη περιοχή τους έστρωσε την μπάλα στον Χατζηνικολάου Φ., που σημάδεψε, με έξοχο σουτ, το αριστερό «παραθυράκι» του ανήμπορου να αντιδράσει Φαρμακαλή.

Το γκολ που έστειλε τους γηπεδούχους στα αποδυτήρια προηγούμενους σημειώθηκε στο 28’. Ο Αλιάι βρήκε χώρο στη δεξιά πτέρυγα κι αφού διένυσε πολλά μέτρα, έβγαλε τη σέντρα ακριβείας για τον Λευτέρη Πλαγγέντη, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Κετσέ «γράφοντας», με κεφαλιά, το 2-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στον Αστέρα, που σημείωσε άλλα δύο τέρματα. Στο 52’, ο Λευτέρης Πλαγγέντης εκμεταλλεύτηκε το σάστισμα των αμυντικών μετά από απόκρουση-γέμισμα του Κιλασίν, βγήκε στην πλάτη τους κι έκανε το 3-1 με ψύχραιμο πλασέ, ενώ το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 83’ με πέναλτι του Αλιάι.

Ο Κοτσίκος, που το κέρδισε από τον Χαρτοφύλλη Ν. (ορθώς καταλογίστηκε), παραλίγο να χριστεί σκόρερ στο 72’, όταν το πλασέ του, με το οποίο τελείωσε δική του θαυμάσια ατομική προσπάθεια, αποκρούστηκε από το δεξί δοκάρι του Κετσέ.

Άψογη ήταν η διαιτησία του Μανώλη Παπαγιαννίδη και των βοηθών του Σπύρου Τσέτσου και Κώστα Ροδίτη.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Μασσάρων Φαρμακαλής (77’ Κώστα), Πέθακας, Φωτάρας (75’ Πονιάς), Κιλασίν (85’ Χρυσαφίνης), Ζωάννου, Στογιανόφσκι, Συμεωνίδης, Δημητριάδης (60’ Χατζημανώλης Μ.), Κοτσίκος, Αλιάι, Πλαγγέντης Ε.
Πολυβώτης Κετσές, Κακιάς, Χατζηνικολάου Χρ., Πατρίκης, Σφακιανός Α., Χατζηνικολάου Β., Φωτείνης, Δερμιτζάκης (70’ Χαρτοφύλλης Πρ.), Πάπα, Χαρτοφύλλης Ν., Σφακιανός Ι. (86’ Χασαπλαδάκης).

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας