Με όλα τα «όπλα» του ο Ιάλυσος

Με όλα τα «όπλα» του ο Ιάλυσος

Με όλα τα «όπλα» του ο Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 102 ΦΟΡΕΣ

Αντιμετωπίζει σήμερα στις 15.00 στο Γρηγ. Λαμπράκης τον πρωτοπόρο Εθνικό

Με όλα του τα «όπλα» έφυγε χθες το βράδυ για Αθήνα ο Ιάλυσος, καθώς η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στον 6ο Ομιλο, προβλέπει την πιο καθοριστική συνάντηση της χρονιάς για τον Θανάση Τερζή και τους παίκτες του.

Οι «ερυθροκίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν σήμερα στις 15.00 στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» της Καλλιθέας τον πρωτοπόρο Εθνικό κι έχουν στόχο τη νίκη, που θα τους κρατήσει στο «παιχνίδι» του τίτλου.

Ο Θανάσης Τερζής ανακοίνωσε χθες τους δεκαοκτώ της αποστολής, χωρίς να αποκαλύψει τα σχέδια του για την ενδεκάδα. Πήρε μαζί του όλους τους «ετοιμοπόλεμους» ποδοσφαιριστές του και στο γήπεδο θα ανακοινώσει τους πρώτους έντεκα.

Εκείνος που έμεινε πίσω είναι ο Άγγελος Χειμωνέττος, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και την θέση του πήρε στην αποστολή ο νεαρός Γκουγκουντρής.

Της αποστολής του Ιάλυσου μετέχουν οι Ανδρούτσος, Κόλα, Σπάρταλης, Τσούπρος, Δήμας, Δελαπόρτας, Φαβάλι, Σταυλάς, Αρέτογλου, Ρεκλείτης, Μπεγκλετζής, Παφιάκης, Σταθάκης, Βλάχος, Αρχοντούλης, Μανθάνο, Μαντικός, Γκουγκουντρής.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή