Ήρεμη, «πάνοπλη» και αποφασισμένη η Ρόδος

Ήρεμη, «πάνοπλη» και αποφασισμένη η Ρόδος

Ήρεμη, «πάνοπλη» και αποφασισμένη η Ρόδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 76 ΦΟΡΕΣ

Μόνο ο Άκης Καμπούρης δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Τίμου Καβακά στο σημερινό ντέρμπι με τον Διαγόρα. Σε μαζική και δυναμική στήριξη των φιλάθλων τους ελπίζουν τα «ελάφια»

Ήρεμη και αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερο εαυτό της, προκειμένου να δώσει χαρά στον κόσμο της και ταυτόχρονα να διατηρήσει ζωντανές της έστω και λιγοστές ελπίδες της να επιστρέψει στο δρόμο του πρωταθλητισμού, θα μπει η Ρόδος στο σημερινό ντέρμπι με τον Διαγόρα.

Η χθεσινή κακοκαιρία κατέστησε κάθε σκέψη για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου απαγορευτική, με την τελευταία προπόνηση της εβδομάδας να διεξάγεται στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο.

Ο Τίμος Καβακάς δεν κατέγραψε απώλειες της τελευταίας στιγμής και για τους δεκαοκτώ του Φύλλου Αγώνα θα αποφασίσει στα αποδυτήρια, λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που θα μείνει εκτός είναι ο Άκης Καμπούρης, ο οποίος πονάει στο γόνατο και παρότι έβγαλε μεγάλο μέρος του προγράμματος προετοιμασίας, δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Στις τάξεις των «ελαφιών» επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, με τους ανθρώπους της ομάδας να ελπίζουν στη μαζική και δυναμική συμπαράσταση των φιλάθλων.
Σημειώνεται, πως στο σημερινό ντέρμπι είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του ο Αργεντινός επιθετικός Λιονέλ Μπούτερ.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα