Με καινοτομίες διοργανώνονται τα Greek Hospitality Awards

Με καινοτομίες διοργανώνονται τα Greek Hospitality Awards

Με καινοτομίες διοργανώνονται τα Greek Hospitality Awards

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 658 ΦΟΡΕΣ

Mε καινοτομίες και ενίσχυση της παρουσίας τους στη διεθνή κονίστρα των τουριστικών πρακτόρων και των opinion makers της τουριστικής αγοράς, διοργανώνονται τα Greek Hospitality Awards 2018.

Φέτος θα απονεμηθούν συνολικά 79 κατηγορίες βραβείων σε 4 θεματικές ενότητες. Υπογραμμίζεται ότι η ανακοίνωση της ημερομηνίας και του χώρου πραγματοποίησης των βραβείων θα γίνει τις προσεχείς ημέρες.

Υπογραμμίζεται ότι τα Greek Hospitality Awards 2018 που διοργανώνονται για 4η συνεχή χρονιά πραγματοποιούνται από την ETHOS AWARDS και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ με Ειδικό Σύμβουλο το δημοσιογράφο κ. Χάρη Ντιγριντάκη.

Ενδεικτικό της δυναμικής των Greek Hospitality Awards 2018 είναι το γεγονός ότι οι νικητές των βραβείων αποστέλλονται στον Σύνδεσμο Tour Operators της Ρωσίας (ATOR), στην Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Μεγάλης Βρετανίας (ABTA), στον Σύνδεσμο Τουριστικών Γραφείων Γερμανίας και στο σύνολο των αραβικών τουριστικών γραφείων, που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Greek Tourism Workshop 2018 σε Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Ντουμπάι και Λίβανο.

Εύκολα διακριτό είναι ότι στον τομέα της ελληνικής ξενοδοχείας δραστηριοποιούνται επιχειρήσεις που διακρίνονται για τις καινοτομικές πρακτικές τους, την άρτια οργάνωση και τη διάθεση να προσφέρουν στους επισκέπτες τουριστικό προϊόν κορυφαίου επιπέδου με βάση τα διεθνή πρότυπα.

Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards 2018 έρχεται να επιβραβεύσει την αριστεία στο χώρο των Ελληνικών Ξενοδοχείων, Τουριστικών Γραφείων, Ενοικιαζόμενων Δωματίων και άλλων εταιριών συναφών με τον τομέα του τουρισμού, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία μετέχουν η με κύρος επιλεγείσα Επιτροπή Αξιολόγησης αλλά και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση των ψήφων τους 60/40.

Υποψήφιο και μάλιστα σε πέντε κατηγορίες είναι και το ξενοδοχείο Rodos Palace ενώ μέλος της κριτικής επιτροπής είναι και ο αντιπεριφερειάρχης μεταφορών νοτίου Αιγαίου και πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης.

Ειδικότερα το Rodos Palace είναι υποψήφιο στις κατηγορίες:
- Best Greek hotel brand
- Best Greek hotel conference center
- Best Greek MICE resort
- Best Greek all suites resort
- Best Greek hotel website

Στόχος των βραβείων Greek Hospitality Awards 2018 είναι να αναδείξει ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της χώρας που πρωτοπορούν η κάθε μία στο είδος της.

Οι κατηγορίες βραβείων περιλαμβάνουν το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ: “Top Greek Hotel 2018” και 4 βασικές θεματικές ενότητες:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BEST GREEK CITY HOTELS
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BEST GREEK RESORTS

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BEST GREEK HOTEL FACILITIES
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SPECIAL AWARDS

Επίσης, θα απονεμηθούν 4 Distinctions τα οποία είναι:

Greek Hospitality Leader
Greek Hospitality Personality
Greek Hospitality Rising Star
Best Hotel Developer

Αφορούν σε τιμητικές διακρίσεις για προσωπικότητες του κλάδου της ελληνικής ξενοδοχίας, για πρόσωπα που η πορεία τους στο χρόνο έχει ταυτιστεί απόλυτα με την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας και για νέα πρόσωπα που έχουν αναρριχηθεί στην κονίστρα του ελληνικού τουρισμού.

Διαβάστε ακόμη

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη