Τέθηκε εκτός… μάχης ο Ιάλυσος

Τέθηκε εκτός… μάχης ο Ιάλυσος

Τέθηκε εκτός… μάχης ο Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 158 ΦΟΡΕΣ

Ηττήθηκε με 2-0 από τον Εθνικό και έμεινε πολύ πίσω από την υπόθεση τίτλου

Ο «τελικός» ήταν Πειραιώτικος... Ο Ιάλυσος προσπάθησε στον αγωνιστικό χώρο για να έχει κέρδος από το ματς με τον Εθνικό, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με 2-0 από τους Πειραιώτες, οι οποίοι μεγάλωσαν κι άλλο την διαφορά τους από τον δεύτερο της βαθμολογίας καθώς δεν «πέρασε» από τον Ασπρόπυργο η Προοδευτική.

Οι «ερυθροκίτρινοι» μπήκαν αποφασισμένοι να ελέγξουν το ματς από την αρχή, αλλά το γρήγορο γκολ και μάλιστα με πέναλτι του Εθνικού, άλλαξε την εικόνα του αγώνα και τα σχέδια που ήθελαν να εφαρμόσουν.

Μετά το δεκάλεπτο οι παίκτες του Θανάση Τερζή πήραν την κατοχή της μπάλας, πίεσαν την περιοχή του Σικαλιά για την ισοφάριση, αλλά αυτή δεν ήρθε καθώς το γρήγορο γκολ του Εθνικού του έδινε πλεονέκτημα στην ψυχολογία, ενώ παράλληλα οι παίκτες του Ιάλυσου έδειξαν να έχουν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

Στο β΄ μέρος ο Εθνικός είχε την κατοχή της μπάλας και μπήκε αποφασισμένος να μην χάσει. Αφού ακυρώθηκε το γκολ του Αρχοντούλη, ήρθε το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους, «ταφόπετρα» στις προσπάθειες των «ερυθροκίτρινων» που έμειναν τελικά και με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε στο 83΄ ο Τσούπρος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Ιάλυσος μοιραία με την ήττα αυτή μένει πολύ πίσω βαθμολογικά πλέον κι ας περιμένει υπέρ του την απόφαση της επιτροπής εφέσεων.

Φάσες και γκολ
5' Ο Παφιάκης ανέτρεψε στην περιοχή τον Δωματά κι ο κ. Βεργέτης καταλόγισε αμέσως το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μισέλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0)

17' Ο Παυλάκης πραγματοποίησε ωραία προσπάθεια και σέντραρε. Ο Δωματάς έπιασε το σουτ, αλλά μπλόκαρε καλά τοποθετημένος ο Ανδρούτσος.

21' Ευκαρία για τον Ιάλυσο, αλλά το σουτ του Βλάχου έδιωξε σε κόρνερ ο Σικαλιάς.

43' Ιδια φάση με τον Βλάχο να σουτάρει δυνατά, αλλά τον γκολκίπερ του Εθνικού να λέει και πάλι όχι στον επιθετικό του Ιάλυσου, αποκρούοντας έστω και δύσκολα.

59' Ακυρώνεται γκολ του Αρχοντούλη σαν οφσάιντ που υπέδειξε ο κ. Τριανταφύλλου.

62' Ο Γκέσιος βρέθηκε αφύλαχτος στην περιοχή του Ιάλυσου έκανε το σουτ, ο Ανδρούτσος απέκρουσε ασθενώς, οι αμυντικοί του δεν απομάκρυναν τη μπάλα και ο ίδιος ο Γκέσιος με δεύτερο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0.

83' Μένει στον αγωνιστικό χώρο με δέκα παίκτες ο Ιάλυσος γιατί αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσούπρος.

91' Το δυνατό σουτ του Σόπασι έδιωξε δύσκολα ο Ανδρούτσος.

Από τους γηπεδούχους κορυφαίος ήταν ο Δωματάς. Τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Κωσταντίνου και Παυλάκης. Από τον Ιάλυσο απλά ξεχώρισαν οι Βλάχος, Δελαπόρτας και Κόλα.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Βεργέτης, Τριανταφύλλου και Νίκας

Οι ομάδες:

Εθνικός: Σικαλιάς, Στασινός, Γερόλυμος, Ρούσσης, Κρητικός, Μισέλ (56' Τατίδης), Δωματάς (90' Μάνελης), Κωσταντίνου, Γκέσιος (80' Κατσικοκέρης), Ρομάνο (74' Σόμασι), Παυλάκης.
Ιάλυσος: Ανδρούτσος, Σταυλάς, Τσούπρος, Αρχοντούλης, Ρεκλείτης (80' Σταθάκης), Παφιάκης (70' Μανθάνο), Φαβάλι, Κόλα, Δελαπόρτας, Δήμας, Βλάχος (63' Μπεγκλετζής).

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού