Με την καλή εμφάνιση έμεινε ο Ηρακλής Μαριτσών

Με την καλή εμφάνιση έμεινε ο Ηρακλής Μαριτσών

Με την καλή εμφάνιση έμεινε ο Ηρακλής Μαριτσών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 143 ΦΟΡΕΣ

«Λευκή» ισοπαλία με τον Κλεόβουλο

Μόνο ένα ανιαρό και αδιάφορο παιχνίδι δεν περιγράφει το 0-0, με το οποίο έκλεισαν το ραντεβού τους ο Ηρακλής Μαριτσών και ο Κλεόβουλος το περασμένο Σάββατο.

Οι φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα ενδιαφέρον ματς με ικανοποιητικό ρυθμό, στη μεγαλύτερη διάρκεια του οποίου ο Ηρακλής κυριάρχησε μεν, ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε τουλάχιστον ένα γκολ.

Ο Κλεόβουλος προσέγγισε το παιχνίδι συντηρητικά, καθώς είχε να διαχειριστεί την κούραση από τον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης με τον Άρη, δεν απείλησε παρά μόνο ελάχιστα και για τη συνολικά μέτρια εικόνα που παρουσίασε, πρέπει να αισθάνεται ευχαριστημένος που έφυγε από τα Μαριτσά με τον βαθμό.

Οι «ροπαλοφόροι» διατήρησαν την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου στηριζόμενοι στον έλεγχο της κατάστασης στο χώρο της μεσαίας γραμμής, προσπάθησαν να «χτίσουν» τις επιθέσεις τους με λογική, δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως υστέρησαν σημαντικά στην τελική προσπάθεια. Η καλύτερη στιγμή τους καταγράφηκε στο 25’, όταν το έξοχο σουτ του Κούρου από πλεονεκτική θέση έφυγε λίγο έξω από την αριστερή συμβολή των δοκαριών του Χρυσανθή.

Οι πραγματικά σημαντικές φάσεις ήρθαν για τον Ηρακλή στις αρχές της επανάληψης. Στο 50’ ο Μπάμπης Βασιλώττος βρέθηκε μόνος του με τον Χρυσανθή από τα πλάγια δεξιά, όμως το πλασέ του σταμάτησε στο σώμα του έμπειρου γκολκίπερ, ενώ στο 59’η τύχη γύρισε την πλάτη τόσο στον Λερογιάννη, όσο και στους θεατές, που για εκατοστά δεν απόλαυσαν ένα πολύ όμορφο τέρμα.

Ο μεσοεπιθετικός του Ηρακλή υποδέχθηκε την μπάλα στα πλάγια αριστερά της μεγάλης περιοχής, απέφυγε τα μαρκαρίσματα με θαυμάσια προσποίηση και σούταρε αμέσως δυνατά και διαγώνια. Η μπάλα αποκρούστηκε από το αριστερό δοκάρι, επέστρεψε στον Λερογιάννη που δοκίμασε ξανά, για να ακολουθήσει… απόκρουση συμπαίκτη του, που αιφνιδιάστηκε από την ταχύτητα της εκτέλεσης και δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του σωστά, αν και αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να διατηρούν τον έλεγχο, όχι όμως και την ένταση στην επιθετικότητά τους. Μετά το 65’ άρχισε να τους βαραίνει η κόπωση, ίσως και ο εκνευρισμός για τις ευκαιρίες που χάθηκαν, ο Κλεόβουλος άρχισε να μην ανησυχεί τόσο για τη δική του κούραση και προς το τέλος είχε δύο φάσεις για να «κλέψει» το ματς.

Στο 86’, ο Σκυλλάς εξουδετέρωσε με έγκαιρη επέμβαση στο αριστερό «παραθυράκι» του το επικίνδυνο φάουλ που εκτέλεσε ο Παπαοικονόμου από τα πλάγια δεξιά προς το πρώτο δοκάρι, ενώ στο 91’, ξανά ο Παπαοικονόμου ελίχθηκε όμορφα από τα αριστερά, έβγαλε σέντρα για τον Ταγκάεφ, που έπιασε, αν και αμαρκάριστος, μία άτσαλη και άστοχη κεφαλιά κοντά στη μικρή περιοχή.
Μια χαρά ήταν η διαιτησία των Τσοπανάκη, Μαυρουδή και Λάζου.

Οι συνθέσεις:
Ηρακλής Μαριτσών: Σκυλλάς, Παπαδημήτρης, Τσούφιος, Λενιού, Λολάκης (80’ Σιαμαντούρας), Παπακωνσταντής, Μπιλιάς, Αμπελάς, Λερογιάννης, Βασιλώτος Χ. (74’ Τσαλώλης), Κούρος (88’ Ανδρεόπουλος)
Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Νικηταράς (62’ Κουκουτσέλας), Χαμιτάι (80’ Ευαγγελίδης), Νίκολλι, Κακλαμάνος Μ., Μπαϊρακτάρης, Παπαοικονόμου, Γαϊτάνος, Κακλαμάνος Α., Κολιοκώστας (87’ Κολιάδης), Ταγκάεφ

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους