«Καμπανάκια» σε φόντο απογοήτευσης για τη Ρόδο

«Καμπανάκια» σε φόντο απογοήτευσης για τη Ρόδο

«Καμπανάκια» σε φόντο απογοήτευσης για τη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 203 ΦΟΡΕΣ

Η γραμμή του υποβιβασμού «πλησίασε» επικίνδυνα και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πέλοπα Κιάτου απέκτησε για τα «ελάφια» χαρακτήρα τελικού

Το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας είναι τόσο απρόβλεπτο μέσα στα ασφυκτικά χρονικά όριά του και τον περιορισμένο αριθμό ομάδων που συμμετέχουν, που το όνειρο από τον εφιάλτη και τούμπαλιν, απέχουν κατά ένα δύο αποτελέσματα.

Πριν από τρεις αγωνιστικές οι ματιές στο πρόγραμμα της Ρόδου χρησίμευαν για να προσδιοριστούν οι πιθανότητες κατάκτησης της πρώτης θέσης. Μετά την ήττα από τον Διαγόρα το περασμένο Σάββατο, που ήρθε να «κολλήσει» σ’ αυτή που γνώρισαν τα «ελάφια» στο Λουτράκι, τα… κομπιουτεράκια βγήκαν για να «εξορκίσουν» το χειρότερο σενάριο.

Η ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής βρήκε τους «πράσινους» στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε απόσταση μόλις τριών βαθμών από την 8η «καταραμένη» θέση, στην οποία συγκατοικούν το Λουτράκι και ο Ασπρόπυργος (έχουν από 18 βαθμούς).

Αυτονόητα, λοιπόν, το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον προτελευταίο Πέλοπα Κιάτου έχει για τη Ρόδο τον χαρακτήρα τελικού, καθώς μία ενδεχόμενη απώλεια βαθμών θα την μπλέξει σε περιπέτειες που πριν από ελάχιστο καιρό, φαινόταν αδιανόητες.

Τα «ελάφια» επέστρεψαν στις προπονήσεις χθες (η Κυριακή τα βρήκε στο γήπεδο, ενώ την Καθαρά Δευτέρα ξεκουράστηκαν), με τον τεχνικό τους, Τίμο Καβακά, να ρίχνει το βάρος στην αποκατάσταση της «πληγωμένης» ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών του, προσπαθώντας να αντιστρέψει το κλίμα απογοήτευσης που επικρατεί.

Στη Ρόδο είναι «σκασμένοι» όχι μόνο για την ήττα από τον συμπολίτη, αλλά κυρίως για τον τρόπο που αυτή ήρθε, σ’ επανάληψη ενός «έργου» που έχει παιχθεί φέτος ουκ ολίγες φορές και έχει κοστίσει υπερπολύτιμους βαθμούς.

Όπως έλεγαν χθες άνθρωποι της ομάδας, το ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου έφερε στις μνήμες τους αγώνες όπως με τον Ασπρόπυργο στην πρεμιέρα, με την Προοδευτική εντός έδρας και το Λουτράκι εκτός, όπου τα «ελάφια» είχαν τον έλεγχο, ήταν καλύτερα και δέχθηκαν ένα μοιραίο γκολ από μία και μοναδική φάση του αντιπάλου τους και μάλιστα εκτός της μεγάλης περιοχής τους.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω μικρή σημασία έχουν πλέον, καθώς έρχεται το ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής, στο οποίο η Ρόδος θα πρέπει να εμφανιστεί πανέτοιμη.

Το θετικό για τη Ρόδο είναι πως στο ντέρμπι δεν κατέγραψε απώλειες, πλην αυτής του Ανδρέα Μκρτσιάν, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή