Αγώνες αυτοκινήτου θα γίνουν τον Μάιο στην Ρόδο

Αγώνες αυτοκινήτου θα γίνουν τον Μάιο στην Ρόδο

Αγώνες αυτοκινήτου θα γίνουν τον Μάιο στην Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2080 ΦΟΡΕΣ

Μήνας της αυτοκίνησης αναμένεται να είναι για τη Ρόδο ο Μάιος εφόσον ευοδωθούν οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής να διεξαχθούν εδώ αγώνες αυτοκινήτου, οι οποίοι μάλιστα θα τύχουν και πανελλήνιας προβολής!

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Πόκκιας, χθες συνεδρίασε για πρώτη φορά η Επιτροπή για τους αγώνες αυτοκινήτου, μια προσπάθεια που είχε γίνει και πέρυσι ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να διεξαχθούν στη Ρόδο. Έτσι, λοιπόν, γίνεται και φέτος η προσπάθεια για τις παρακάτω ημερομηνίες:


-Στις 5 και 6 Μαΐου θα γίνει το σιρκουί, δηλαδή ο αγώνας ταχύτητας, στο αεροδρόμιο Μαριτσών, ο οποίος είναι ενταγμένος στο πρωτάθλημα και θα έχει απευθείας μετάδοση σε όλη την Ελλάδα.


-Στις 13 Μαΐου, το επόμενο Σάββατο δηλαδή, θα διεξαχθούν αγώνες δεξιοτεχνίας, drift όπως λέγονται, έξω από το Δημαρχείο και


-Στις 19 Μαΐου τα ιστορικά αυτοκίνητα που έτρεχαν σε ράλι τις προηγούμενες δεκαετίες θα κάνουν το γύρο της Ρόδου ενώ ο Δήμος θα εντοπίσει διάφορα σημεία στο νησί ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή προβολή.
Όπως είπε ο Αντιδήμαρχος, πρόκειται για τρία σημαντικά events σε μία ενότητα και μπορούμε να πούμε ότι ο Μάιος θα είναι ο μήνας της αυτοκίνησης, του μηχανοκίνητου αθλητισμού, στη Ρόδο.

Διαβάστε ακόμη

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο

Ανακοίνωση της παράταξης του Αντώνη Καμπουράκη για την έκπτωση του Βάιου Καλοπήτα

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής για φωτιά στην πόλη της Ρόδου

Άνοιξε χθες η πλατφόρμα για το επίδομα μητρότητας στις μητέρες εμπόρους