Νέος διαγωνισμός για τα φωτιστικά led για το οδικό δίκτυο της Ρόδου

Νέος διαγωνισμός για τα φωτιστικά led για το οδικό δίκτυο της Ρόδου

Νέος διαγωνισμός για τα φωτιστικά led για το οδικό δίκτυο της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 501 ΦΟΡΕΣ

Σε επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για την Προμήθεια και Εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου LED στο οδικό δίκτυο φωτισμού του νησιού της Ρόδου, προχωρά η περιφέρεια, μετά την απόφαση της αρχής εξέτασης προδικαστικών διαφορών να κάνει δεκτή την προσφυγή της τεχνικής εταιρείας «Στήριξις Τεχνική ΑΕ» κατά του πρώτου διαγωνισμού.

Εντός των ημερών θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής η οποία θα αποφασίσει τους νέους όρους της διακήρυξης, υλοποιώντας τις επισημάνσεις της απόφασης για απάλειψη δύο όρων στη νέα διαδικασία.

Πάντως χτες ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος διαβεβαίωσε ότι το έργο θα επαναπροκηρυχτεί γιατί το έχει ανάγκη ο τόπος και μάλιστα μέσα στο έτος θα γίνει και η υλοποίησή του.

Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου ο περιφερειάρχης δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Εμείς δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα. To έργο άμεσα θα ξαναβγεί στον αέρα, είναι ζήτημα ημερών. Από προχτές που πήραμε την απόφαση, οι υπηρεσίες μας δουλεύουν. Γιατί είναι ένα έργο που έχει ανάγκη ο τόπος μας, καμιά φορά μας δημιουργείται η απορία «πως βγαίνουν έτσι αυτές οι αποφάσεις», κανένα πρόβλημα όμως. Θα ξαναβγεί το έργο σύντομα.

Και νομίζω ότι δεν πρέπει να κάνουμε και το χατίρι σε όλους αυτούς τους… πικραμένους οι οποίοι με κάθε τρόπο προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα, να καθυστερήσουν, να λασπολογήσουν ή ότι άλλο έχουν στο μυαλό τους. Δε θα τους περάσει. Το έργο θα προχωρήσει κανονικά, θα βγεί, και μέσα στη χρονιά θα αρχίσει να υλοποιείται».

Διαβάστε ακόμη

Αντ. Καμπουράκης: Απολύτως Διαφορετικοί! Ακραία Διαφορετικοί δε, όταν πρόκειται για Ήθος και Νομιμότητα!

Κυριάκος Κασάπης προς Αντώνη Καμπουράκη: Σταματήστε να εκτίθεστε

Στο δημοτικό συμβούλιο η διαχείριση του κυνοκομείου

Αυξημένη ανάγκη για αιμοδότες με ομάδα αίματος -0 στο Νοσοκομείο της Ρόδου

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών και Κυκλοφοριακής Αγωγής - Πρόεδρος ο Στέφανος Πορτσέλλη

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Ρόδο

Γουρούνα "μπήκε" μέσα σε κατάστημα - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Επιστολή Αντώνη Β. Καμπουράκη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη