Σχολικό πρωτάθλημα: Αναδείχθηκαν οι πρωταθλητές Ρόδου!

Σχολικό πρωτάθλημα: Αναδείχθηκαν οι πρωταθλητές Ρόδου!

Σχολικό πρωτάθλημα: Αναδείχθηκαν οι πρωταθλητές Ρόδου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1230 ΦΟΡΕΣ

Βενετόκλειο και ΓΕΛ Ιαλυσού θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους στην επόμενη φάση

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο των Καλυθιών η τελική φάση του σχολικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης για τα Λύκεια της Ρόδου, με το 1ο ΓΕΛ (αγόρια) και το ΓΕΛ Ιαλυσού (κορίτσια) να τερματίζουν στην πρώτη θέση και να περιμένουν πλέον τον αντίστοιχο πρωταθλητή από το βόρειο συγκρότημα για την ανάδειξη του πρωταθλητή Δωδεκανήσου ο οποίος θα λάβει μέρος στη β’ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ!

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι ομάδες Λυκείων από τα νησιά θα μετακινηθούν στη Ρόδο μόλις ολοκληρωθούν και οι αγώνες ποδοσφαίρου (αρχίζουν σήμερα), δηλαδή μετά από δέκα μέρες περίπου.

3ο ΓΕΛ Ρόδου – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 33-38
Πρωταθλήτρια ομάδα Λυκείων στη Ρόδο αναδείχθηκε εκείνη του Βενετοκλείου που επικράτησε 38-33 της Καπνοβιομηχανίας, ύστερα από ένα αμφίρροπο ματς τριών οχταλέπτων.

Όποτε οι νικητές έπαιρναν προβάδισμα 4-5 πόντων, το 3ο ΓΕΛ ισορροπούσε γρήγορα (5-10, 10-10, 12-17, 18-19, 22-27, 27-29) όμως ένα «νεκρό» διάστημα επέτρεψε στους πρωταθλητές να ξεφύγουν με +8 και να κλειδώσουν τη νίκη καθώς η Καπνοβιομηχανία πέτυχε μόλις ένα τρίποντο στην τελευταία περίοδο μόλις ένα λεπτό πριν το τέλος.

Οχτάλεπτα: 5-7, 18-19(ημιχρ.), 27-33, 33-38
Διαιτητές: Μάγος, Φραγκεσκάκης

3ο ΓΕΛ Ρόδου (Δόσπρας): Βιτζηλαίος 4, Μπόζιτς 10, Κατσιδώνης, Κωνστάντουρας, Βακόνδιος 7(1), Γιαννακάκης 5(1), Γκινής, Τριανταφύλλου, Μακρής, Μιρόσαβιτς 7(1), Καραϊσαρίδης, Χάρης.
1ο ΓΕΛ Ρόδου (Μαδωνή, Σταύρου): Βαρβαρέσος Δ. 12(1), Βαρβαρέσος Φ., Μαλατέστας 6(2), Κουρμαδιάς 2, Μόραλης 5, Σαουλίδης, Πιέτρι, Φεσάκης, Γεωργαλλής, Χατζηγεωργίου 9, Χατζηστρατής, Γκοτζάι 4.

ΓΕΛ Ιαλυσού – 1ο ΓΕΛ Ρόδου 30-10
Με την Ειρήνη Δανελλάκη να είναι για ακόμη μία φορά η πρώτη σκόρερ του ΓΕΛ Ιαλυσού (αλλά και του αγώνα), οι «πράσινες» επικράτησαν εύκολα του 1ου ΓΕΛ Ρόδου με 30-10 και κατέκτησαν το πρωτάθλημα Λυκείων στα κορίτσια.

Οχτάλεπτα: 6-7, 15-7(ημιχρ.),24-8, 30-10
Διαιτητές: Φραγκεσκάκης, Μάγος

ΓΕΛ Ιαλυσού (Δοξάκης, Σούρλας): Δανελλάκη 14(1), Καζάκη, Καράμπη, Ντέτσκα 2, Στεφανίδη 4, Αμπαζάι 6, Κιουρδή, Πούπα 2, Λιαμή 2.
1ο ΓΕΛ Ρόδου (Μαδωνή, Σταύρου): Γκόνου, Στασινού, Πελίκα, Κατσανεβάκη 2, Γιωργάκη, Ιορδάνογλου 6(1), Χοτζάι, Κλωνάρη 2.





Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού