Λύστε το πρόβλημα της αραίωσης μαλλιών σε μόλις μια ημέρα

Λύστε το πρόβλημα της αραίωσης μαλλιών  σε μόλις μια ημέρα

Λύστε το πρόβλημα της αραίωσης μαλλιών σε μόλις μια ημέρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 630 ΦΟΡΕΣ

Απογοήτευση και ανασφάλεια είναι τα συνήθη συναισθήματα που μας κατακλύζουν όταν αντικρίζουμε στον καθρέφτη τα πρώτα σημάδια αραίωσης μαλλιών. Η σύγχρονη ιατρική επιστήμη, ωστόσο, έχει τη λύση ενάντια στην ανδρογενετική αλωπεκία και αυτή ακούει στον όρο «μεταμόσχευση μαλλιών».

Όταν δε η λύση προσφέρεται από την κλινική Advanced Hair Clinics, την διακεκριμένη ως «Καλύτερη Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών στον Κόσμο » για δύο συνεχόμενα έτη, τα νέα είναι ενθαρρυντικά και τα αποτελέσματα εγγυημένα.

«Η πλέον εξελιγμένη και ελάχιστα επεμβατική τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών, ονομάζεται FUE και αποκαθιστά την αραίωση μαλλιών με απόλυτα φυσικό αισθητικό αποτέλεσμα, χωρίς να αφήνει ουλές και σημάδια, όπως συνέβαινε με παλαιότερες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών (FUT/STRIP).» τονίζει ο πλαστικός χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής Advanced Hair Clinics, Δρ Αναστάσιος Βεκρής.

Το αισθητικό αποτέλεσμα αρχίζει να φαίνεται σταδιακά μετά τον τρίτο μήνα και ολοκληρώνεται μέσα σε 1 χρόνο. Η επαναφύτρωση των τριχοθυλακίων που εμφυτεύτηκαν ένα προς ένα φτάνει το θεαματικό ποσοστό της τάξεως του 98%, ενώ τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και οριστικά.

Ποιους αφορά η μεταμόσχευση μαλλιών:
Αφορά άνδρες και γυναίκες με πρόβλημα ανδρογενετικής αλωπεκίας οποιουδήποτε βαθμού. Μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να γίνει ακόμα και σε πιο εξιδεικευμένες περιπτώσεις, όπως σε περιπτώσεις αραίωσης μαλλιών μετά από τραύμα ή έγκαυμα, ακόμα και σε περιπτώσεις όπου παρατηρείται αραίωση στα γένια ή τα φρύδια.

Είναι οριστική και μόνιμη η λύση;
Η μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE είναι η μόνη αποτελεσματική μέθοδος αποκατάστασης του προβλήματος καθώς δεν υπάρχει κάποια φαρμακευτική θεραπεία που βοηθά στην επαναφύτρωση των μαλλιών. Φαρμακευτικές ουσίες όπως η μινοξιδίλη και η φιναστερίδη μπορούν μεν να επιβραδύνουν την τριχόπτωση, αλλά σίγουρα δεν λύνουν οριστικά το πρόβλημα.

Τι θα πρέπει να προσέξει ο ασθενής προτού αποφασίσει να προχωρήσει σε συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών;
Η επιλογή μιας έμπειρης, καταρτισμένης και κατάλληλα εκπαιδευμένης ιατρικής ομάδας είναι προαπαιτούμενο για την καλή έκβαση της συνεδρίας μεταμόσχευσης μαλλιών. Επιλέξτε μια επιστημονική ομάδα που έχει αποδεδειγμένη εμπειρία στη διενέργεια συνεδριών μεταμόσχευσης μαλλιών με την τεχνική FUE, και ζητήστε να δείτε αποτελέσματά της.

Info: Advanced Hair Clinics | www.advancedhairclinics.gr
Αθήνα: +30 210 6980451
Κηφισιά: +30 210 6232220
Γλυφάδα: +30 210 8980444
Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240
Πάτρα: +30 2610 226562
Ρόδος: +30 22410 32700
Λεμεσός: +357 25251040

Διαβάστε ακόμη

Ψευδοκύστη στο πάγκρεας: Όσα θέλετε να γνωρίζετε

Υδατάνθρακες: κατανοώντας την αξία τους

Υπέρταση και ινομυώματα: Πώς συσχετίζονται

Ηπατική νόσος: Πώς εκδηλώνεται στις διάφορες μορφές της

Ποιες είναι οι συνέπειες της χαμηλής βιταμίνης D

Λουτεΐνη: Ποια τα οφέλη της & σε ποιες τροφές θα τη βρείτε

Γυροειδής αλωπεκία (τριχοφάγος): Τί είναι και πώς αντιμετωπίζεται

Πνευμονική ατρησία: Προσοχή στα συμπτώματα της καρδιακής νόσου