Επιτυχημένο το σεμινάριο για το θεσμό της διαμεσολάβησης

Επιτυχημένο το σεμινάριο για το θεσμό της διαμεσολάβησης

Επιτυχημένο το σεμινάριο για το θεσμό της διαμεσολάβησης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 443 ΦΟΡΕΣ

Διοργανώθηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο επιμόρφωσης των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου για το θεσμό της Διαμεσολάβησης.

Το σεμινάριο διοργανώνεται από την Επιτροπή Επιστημονικών Εκδηλώσεων –Επιμόρφωσης και Επιστημονικής Συνδρομής Δικηγόρων του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου και διεξήχθη προχθές στις έξι το απόγευμα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Συλλόγου.


Τίτλος του σεμιναρίου ήταν «Εισαγωγή στο Θεσμό της Διαμεσολάβησης» και συμμετείχαν σε αυτό ως ομιλητές:

• Δήμητρα Βεσλεμέ, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, δικηγόρος Πειραιά, συνεργάτιδα του ΚΕΔΙΠ.

• Θάλεια Μπόνη, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, Συντονίστρια Εξωδικαστικού Μηχανισμού, δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου.

• Έυα Κουτσουράη, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, Συντονίστρια Εξωδικαστικού Μηχανισμού, δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

• Γεώργιο Τζεδάκη, δικηγόρο, Πιστοποιημένο Νομικό Παραστάτη στη διαδικασία της Διαμεσολάβησης στη μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου.

Όλοι οι ομιλητές με τις καίριες και εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις τους κατάφεραν να ενημερώσουν πλήρως τους παρευρισκομένους, αναφορικά με το θέμα της Διαμεσολάβησης, ενώ το λόγο πήραν επίσης και εξέφρασαν τις δικές τους απόψεις επί του θέματος, ο Εφέτης Δωδεκανήσου κ. Πέτρος Πρέκας και ο συμβολαιογράφος κ. Σταύρος Κουταλιανός.

Θα ακολουθήσει και ο δεύτερος κύκλος σεμιναρίου το επόμενο διάστημα με τίτλο « Διαμεσολάβηση : Από τη Θεωρία στη Πράξη», ενώ όσοι παρακολουθήσουν και τα δύο σεμινάρια θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Διαβάστε ακόμη

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου

Νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ο δικηγόρος Ρόδου, Στέφανος Καψάλης

Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου την Τετάρτη 1η Μαΐου