Επίδειξη ισχύος από την Τήλο

Επίδειξη ισχύος από την Τήλο

Επίδειξη ισχύος από την Τήλο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 146 ΦΟΡΕΣ

Κέρδισε 4-1 εκτός έδρας χθες τη Χάλκη και παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας όσον αφορά τον α’ όμιλο στη Β’ Κατηγορία

Ασταμάτητη η Τήλος και χθες στο γήπεδο της Χάλκης, κατάφερε να πάρει με το επιβλητικό 1-4 τη νίκη και τους βαθμούς, στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής για τον α’ όμιλο στη Β’ Κατηγορία.

Με διαγώνιο πλασέ του Ηρακλή Σακελλάρη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά μόλις στο 7’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους χάρις σε κοντινό σουτ από τον ίδιο παίκτη με τη συμπλήρωση 35 λεπτών. Στο 47’ έγινε πια το 0-3 αφού ο Μόσχου έκανε τη σέντρα και ο Χαχάνη με προβολή έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μιτζιρίκη, για να μειώσει πια η Χάλκη στο 72’ χάρις σε κεφαλιά του Παπανικολάου.

Η Τήλος έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα στο 87’ με ωραίο σουτ του Γερογιάννη για το τελικό 1-4. Να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι από το 57’ αγωνίζονταν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Χατζηφούντα για διαμαρτυρία. Η Τήλος με τη νίκη αυτή παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας πάντα ελπίδες και για τη 2η με συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου.

Πριν τον συγκεκριμένο αγώνα έγινε το φιλικό μεταξύ των ακαδημιών του Ολυμπιακού στη Ρόδο που προπονούνται στις εγκαταστάσεις του ΑΣ Χάλκης αλλά κι αυτών της Τήλου μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρά με μόνο στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία αλλά και παίκτες της Τήλου μέσω της «ΑΡ» ευχαριστούν τη Χάλκη για τη φιλοξενία και συγχαίρουν το διαιτητικό τρίο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αλέξανδρος Σπάρταλης με βοηθούς τους Στεφανάκη και Αναστασόπουλο.

Χάλκη: Μιτζιρίκης, Κόρλος, Δράμης, Κάργας, Καβουκλής (82’ Φωταράς), Φέρο Καλλιώρας, Κόκας (54’ Τσιώνης), Φωτιάδης (69’ Παπανικολάου), Κυπραίος Πουλής (57’ Ξηροκώστας).

Τήλος: Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Βασιλόπουλος, Σακελλάρης Κυρ, Φλέγκας, Φυλακούρης (84’ Βογιατζής), Χαχάνη (77’ Γερογιάννης), Σακελλάρης Η. (54’ Οίκουτας), Μόσχου (86’ Δανιήλ), Αγκόλι, Οικονόμου.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή