Συνεδριάζει για τα πεπραγμένα το δημοτικό συμβούλιο

Συνεδριάζει για τα πεπραγμένα  το δημοτικό συμβούλιο

Συνεδριάζει για τα πεπραγμένα το δημοτικό συμβούλιο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 237 ΦΟΡΕΣ

Σήμερα, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στις 11:00 το πρωί, πραγματοποιείται η ειδική τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου για τον απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, όπως προβλέπεται από το σχετικό άρθρο του νόμου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, τον απολογισμό θα κάνει μόνο ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε ζητήσει και είχε πάρει απολογιστικές εκθέσεις για το έργο όλων των συνεργατών του (Αντιδημάρχων, εντεταλμένων κτλ.) που προΐστανται των υπηρεσιών. Μάλιστα, επειδή πέρυσι δεν είχε γίνει απολογισμός πεπραγμένων για τη χρονιά που πέρασε, σήμερα θα γίνει για τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Πρόκειται για μία έκθεση 170 σελίδων στην οποία αποτυπώνεται η οικονομική κατάσταση, η διοίκηση του Δήμου και η εφαρμογή του προγράμματος Δημοτικής δράσης των ετών 2016-2017. Από εκεί και πέρα, σήμερα, το λόγο για σχόλια και παρατηρήσεις σχετικά με το έργο της Δημοτικής Αρχής μπορεί να πάρει οποιοσδήποτε το επιθυμεί, δηλαδή εκτός από τους επικεφαλής των παρατάξεων και τους δημοτικούς συμβούλους, οι εκπρόσωποι των Αρχών και των φορέων που έχουν προσκληθεί στη συνεδρίαση ή ακόμα και πολίτες. Τέλος, τη σημερινή συνεδρίαση μπορεί όποιος επιθυμεί να την παρακολουθήσει διαδικτυακά αφού θα αναμεταδίδεται μέσω livestreaming.

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου