Συνάντηση του δημάρχου με τους ξενοδόχους της Ρόδου για τα προβλήματα της πόλης

Συνάντηση του δημάρχου με τους ξενοδόχους της Ρόδου για τα προβλήματα της πόλης

Συνάντηση του δημάρχου με τους ξενοδόχους της Ρόδου για τα προβλήματα της πόλης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 929 ΦΟΡΕΣ

Τις προτάσεις τους για την επίλυση των κυριότερων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην πόλη της Ρόδου, κατέθεσαν χθες, στον Δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο και τους αρμοδίους της Δημοτικής Αρχής, οι εκπρόσωποι των ξενοδόχων της πόλης καθώς και της Μεσαιωνικής Πόλης, κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των Συλλόγων κατέθεσαν υπόμνημα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τόσο στον Δήμαρχο όσο και στους Αντιδημάρχους. Σημειώνεται ότι στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε υπό τον κ. Χατζηδιάκο, μετείχαν η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μιχάλης Καληωράκης, ο Πρόεδρος της δ.κ. Ρόδου κ. Μίλτος Παγκάς, ο κ. Κωσταρίδης από πλευράς ξενοδόχων της πόλης, υπηρεσιακοί παράγοντες κ.α.

Οι ξενοδόχοι επικεντρώθηκαν στην ανάγκη δημιουργίας πάρκινγκ στο λιμάνι της Ακαντιάς και πρόβλεψης για τη μεταφορά του κόσμου στο κέντρο, επίσης στο νοικοκύρεμα που πρέπει να γίνει στις παραλίες και βέβαια στο κυκλοφοριακό. Ακόμη, παρόντος και του Αστυνομικού Διευθυντή, ζήτησαν την ενίσχυση της αστυνόμευσης στην πόλη.

Ανάμεσα σε άλλα, στο υπόμνημά τους στάθηκαν στην πρόσβαση των πελατών από το αεροδρόμιο και το λιμάνι, τα έργα υποδομής, την άγρα πελατών, την ανάγκη να συντηρηθούν τα δημόσια κτίρια στο κέντρο της πόλης και βέβαια την εικόνα που παρουσιάζει το Εθνικό Θέατρο ενώ καλούν το Δήμο να προχωρήσει άμεσα στην αξιοποίηση του συγκροτήματος της Νέας Αγοράς και της μαρίνας Μανδρακίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ξενοδόχοι της πόλης αναγνωρίζουν τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, όπως για παράδειγμα την αισθητή βελτίωση που υπήρξε στον τομέα της καθαριότητας, ωστόσο τονίζουν ότι πρέπει να γίνουν και άλλα.

Μάλιστα, επεσήμαναν προς τον Δήμαρχο και τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής ότι η πιο υποβαθμισμένη περιοχή του νησιού έφθασε να είναι η πόλη και ότι τα ξενοδοχεία στο κέντρο δουλεύουν τεσσεράμισι μήνες με χαμηλές τιμές ενώ δέχονται και τα παράπονα από τους πελάτες που δυσανασχετούν με τα κακώς κείμενα.

Από πλευράς Δημοτικής Αρχής, ο καθένας από τον τομέα του δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να δρομολογήσει λύσεις.

Διαβάστε ακόμη

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη