Ρόδος: Απολογήθηκαν άλλοι τρεις για την κλοπή αυτοκινήτων

Ρόδος: Απολογήθηκαν άλλοι τρεις για την κλοπή αυτοκινήτων

Ρόδος: Απολογήθηκαν άλλοι τρεις για την κλοπή αυτοκινήτων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 375 ΦΟΡΕΣ

Άλλα τρία άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση διακεκριμένων κλοπών τεσσάρων οχημάτων, απολογήθηκαν χθες στην ανακρίτρια Ρόδου και αφέθηκαν ελεύθερα χωρίς όρους.

Πρόκειται για δύο υπαλλήλους επιχείρησης Ανακύκλωσης Παλαιών Μετάλλων – Σιδήρου (έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό), και έναν 42χρονο εργολάβο οι οποίοι πέρασαν χθες την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου συνοδευόμενοι από τους συνηγόρους τους κ.κ. Βασίλη Καβουριού και Γεωργία Στεφανάρα και έδωσαν εξηγήσεις, αρνούμενοι τα όσα τους καταλογίζονται.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις κατηγορούμενοι δήλωσαν πως ουδεμία σχέση έχουν με την υπόθεση και πως η όποια απομάκρυνση των τεσσάρων παλαιών και χωρίς πινακίδες αυτοκινήτων από τον πίσω χώρο της επιχείρησης του 50χρονου, έγινε με εντολή του τελευταίου. Μάλιστα όπως τονίστηκε και από τους τρεις ο 50χρονος έδωσε αυτή την εντολή σε άλλο άτομο που λειτουργεί ως διαμεσολαβητής στην επιχείρηση Ανακύκλωσης Παλαιών Μετάλλων – Σιδήρου.

Ειδικότερα από τη πλευρά του ο 42χρονος εργολάβος αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν στις 23 Φεβρουαρίου 2013 είπε ότι εργαζόταν στην επιχείρηση του 50χρονου από τον Δεκέμβριο του 2012 έως και τον Απρίλιο του 2013 και την ημέρα εκείνη άκουσε μαζί με τα άλλα άτομα του συνεργείου του και τον αδελφό του φωνές. Επρόκειτο για τον γιο του ιδιοκτήτη της επιχείρησης που βρίσκεται δίπλα από αυτή του 50χρονου ο οποίος φώναζε μαζί με κάτι άλλα άτομα. Τότε ο εργολάβος τηλεφώνησε στον 50χρονο και όταν εκείνος μετέβη στην επιχείρησή του η διαμάχη συνεχίστηκε μεταξύ των δύο ανδρών και από αυτά που κατάλαβε ο 42χρονος, αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για τα παλαιά αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο πίσω μέρος της επιχείρησης του 50χρονου.
Ο ίδιος είπε επίσης στην ανακρίτρια ότι την επόμενη μέρα ρώτησε τον 50χρονο τι είχε συμβεί και έλαβε την απάντηση ότι «δεν είναι κάτι που τους αφορά» και πως το όλο θέμα θα το κλείσει εκείνος με τον πατέρα – ιδιοκτήτη της γείτονα επιχείρησης.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και οι τρεις άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους επιβληθεί κάποιος όρος.
Σημειώνεται ότι στις 14 Μαρτίου απολογήθηκε για την ίδια υπόθεση και ο 50χρονος επιχειρηματίας, μαζί με το συνήγορό του κ. Μανώλη Κουτσούκο και είχε αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους.
Ο επιχειρηματίας σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε άγνοια για την υπόθεση και δήλωσε ότι την εντολή για την απομάκρυνση των οχημάτων την έδωσε ο 42χρονος εργολάβος.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο