Απόλαυση από «καυτές» επιθέσεις και «τρύπιες» άμυνες

Απόλαυση από «καυτές» επιθέσεις και «τρύπιες» άμυνες

Απόλαυση από «καυτές» επιθέσεις και «τρύπιες» άμυνες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 165 ΦΟΡΕΣ

Βαρέθηκαν να μετράνε γκολ στο γήπεδο της Λίνδου. Ο Απόλλων Καλυθιών επιβλήθηκε του Κλεόβουλου με το εκπληκτικό 6-4 και εδραιώθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας

Κάτι οι «αγριεμένες» επιθέσεις και κάτι η ξεχασμένη στα αποδυτήρια ανασταλτική λειτουργία, οι φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν χθες στην εξέδρα του γηπέδου της Λίνδου απόλαυσαν συνολικά δέκα γκολ, βλέποντας τον Απόλλωνα Καλυθιών να επιβάλλεται του Κλεόβουλου με το εκπληκτικό 6-4.

Με τη χθεσινή επιτυχία της, η ομάδα του Χρυσόστομου Χάσταλη εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αναγκάζοντας αυτή του Δημήτρη Δογιάμα να συνεχίσει να κάνει… παρέα με την αβεβαιότητα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι στα πρώτα 40’ του παιχνιδιού, «εξαργυρώνοντας» την ανωτερότητά τους μ’ ένα άνετο 2-0.

Ο Κλεόβουλος εμφανίστηκε στο παιχνίδι πέντε λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου, ενώ με την έναρξη της επανάληψης, το ματς πήρε «φωτιά». Η μπάλα άρχισε να ανεβοκατεβαίνει από τη μία περιοχή στην άλλη και τα γκολ να πέφτουν βροχή.

Το 1-3 του 52΄έγινε 3-3 στο 63’, στο 72’ ο Απόλλωνας προηγήθηκε ξανά και πήρε αποφασιστικά το πάνω χέρι στο 76’, όταν οι Λίνδιοι έχασαν με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα τον Αλέκο Κακλαμάνο.

Η αποβολή του πολύπειρου επιθετικού για εξύβριση του βοηθού Αλέξανδρου Σπάρταλη οδήγησε σε περίπου τετράλεπτη διακοπή, λόγω των σφοδρών διαμαρτυριών των γηπεδούχων, με τους Καλυθενούς να αποκτούν λίγο αργότερα «μαξιλαράκι» δύο τερμάτων, αλλά τον Κλεόβουλο να μην τα παρατάει και να μειώνει ξανά στο γκολ.

Το ματς- «ροντέο», στο οποίο έλαμψε ο χθες εκπληκτικός Μαθιός (σκόραρε τετράκις), κρίθηκε οριστικά στο 91’ δια ποδός Μπάρδη.

Τα δέκα γκολ
5’ Ο Γεωργιάδης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Σαχίνης, που πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι, έκανε με πλασέ το 0-1

25’ Ο Μπάρδης δοκίμασε το πόδι του έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Χρυσανθής απέκρουσε ασταθώς και Μαθιός, δεν συγχώρεσε, «γράφοντας» το 0-2 με πλασέ στην κενή εστία

40’ Μετά από σέντρα ακριβείας του Παπαοικονόμου από τα αριστερά, ο Αλέκος Κακλαμάνος μείωσε σε 1-2 με προβολή από το απέναντι δοκάρι

52’ Μαθιός και Διακουράκης έπαιξαν υποδειγματικά το ένα-δύο, με τον πρώτο να τελειώνει το τετ α τετ με άψογο πλασέ (1-3)

53’ Οι αμυντικοί του Απόλλωνα δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν σωστά, με την μπάλα να στρώνεται μέσα στη μεγάλη περιοχή στον Νικηταρά και μετά από δικό του δυνατό σουτ να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-3

63’ Ο Παπαοικονόμου εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Αλέκος Κακλαμάνος «σημάδεψε» με κεφαλιά προς την αντίπαλη εστία, ο Φυλακούρης σταμάτησε την πορεία της μπάλας πάνω στη γραμμή, ωστόσο δεν αποσόβησε το γκολ, καθώς ο Κολιοκώστας βρισκόταν σε ετοιμότητα, πήρε το «ριμπάουντ» και απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα (3-3)

72’ Ο Μαθιός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Λάκη Κακλαμάνο, το εκτέλεσε ο ίδιος και…3-4.

80’ Ο Γαϊτάνος γύρισε την μπάλα προς τον Χρυσανθή, ο Γεωργιάδης έκλεψε, προχώρησε και σιγούρεψε το αποτέλεσμα, πασάροντας δίπλα του στον Μαθιό. Ο έμπειρος επιθετικός πλάσαρε εύστοχα, κάνοντας το 3-5

83’ Με διαγώνιο σουτ από τα πλάγια δεξιά της μεγάλης περιοχής, ο Κολιοκώστας μείωσε εκ νέου σε 4-5

91’ Ο Μαθιός εκδήλωσε γρήγορη αντεπίθεση, πάσαρε στον Μπάρδη κι εκείνος διαμόρφωσε με πλασέ από θέση τετ α τετ το τελικό 4-6.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αυγερινός Κάζας, με βοηθούς τους Αλέξανδρο Σπάρταλη και Μιχάλη Τσιβίτη. Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα κυρίως για τη φάση της αποβολής του Κακλαμάνου.

Οι συνθέσεις:
Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Μπαϊρακτάρης (78’ Ευαγγελίδης), Χαμιτάι, Κωστάκης (53’ Γαϊτάνος), Κακλαμάνος Λ., Κουκουτσέλας (85’ Κολιάδης), Παπαοικονόμου, Νίκολλι (32’ λ.τ. Νικηταράς), Κολιοκώστας, Κακλαμάνος Α., Ταγκάεφ.
Απόλλων Καλυθιών: Ροδίτης, Σαχίνης, Μπάρδης, Κυρίτσης, Σαββούλης (62’ Φλεβάρης), Διακουράκης, Μαθιός, Γεωργιάδης (82’ Γιορδαμνής), Κίτσος (46’ λ.τ. Φυλακούρης), Παλάζης (73’ Κιόττου), Κάλτσης.

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου