ΑΕΡΑ: Στην έδρα του είναι διαφορετικός...

ΑΕΡΑ: Στην έδρα του είναι διαφορετικός...

ΑΕΡΑ: Στην έδρα του είναι διαφορετικός...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 106 ΦΟΡΕΣ

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα των Αφάντου, 2-1 τον αξιόμαχο Διαγόρα Βατίου

Στις νίκες επέστρεψε προχθές ο ΑΕΡΑ στ’ Αφάντου με τον Διαγόρα Βατίου, σ’ έναν αγώνα με ενδιαφέρον κυρίως για το …γόητρο της κάθε ομάδας και όχι με βαθμολογικό κίνητρο.

Με το ξεκίνημα οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή φάση, αφού σε συνδυασμού Λυριστή και Πλύγκου, ο δεύτερος πλάσαρε αλλά ο Μαυρουδής απόκρουσε. Μετά από πέντε λεπτά ο Στελλάς έκανε τη σέντρα αλλά το σουτ του Λυριστή εν συνεχεία πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Ο ΑΕΡΑ άνοιξε το σκορ στο 22’ όταν ο Λυριστής εκτέλεσε το φάουλ και ο Λόης από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε εύστοχα.

Αν και ο Διαγόρας Βατίου πίεσε κάπως στη συνέχεια, οι Αφαντενοί ήλεγχαν το παιχνίδι, φτάνοντας έτσι στο 37’ και το διαγώνιο σουτ του Λόη που απέκρουσε δύσκολα ο Μαυρουδής.

Η νίκη για τον ΑΕΡΑ ουσιαστικά εξασφαλίστηκε σ’ έναν μεγάλο βαθμό στο 47’ και το δεύτερο γκολ στην αναμέτρηση, χάρις στον συνδυασμό Λυριστή, Στελλά και Πλύγκου, ευστοχώντας ο τρίτος στο σουτ το οποίο επιχείρησε.

Στο 53’ ο Λόης έκανε την κεφαλιά-«ψαράκι» και είδε την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 55’ ο Μαυρουδής απόκρουσε πολύ δύσκολα σουτ του Νικολή.

Οι Βατενοί είχαν μια καλή φάση να μπουν στο παιχνίδι στο 74’ με το σουτ του Χότζα που πέρασε μόλις άουτ, για να αποκρούσει στο 83’ ωραία ο Δαρζέντας απευθείας φάουλ του Έλληνα κι αφού στην πορεία της η μπάλα στη συνέχεια βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι.

Πάντως ο Διαγόρας Βατίου είχε κι άλλη καλή φάση στο 86’όταν ο Δερζέντας έδιωξε δύσκολα κεφαλιά του Ζωάννου, όμως το 2-1 έγινε στο 91’από τον παίκτη που έχασε την παραπάνω ευκαιρία, εκμεταλλευόμενος πάσα του Λαζίδη, για να πραγματοποιήσει ωραίο πλασέ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αντώνης Παπαβασιλείου με βοηθούς τους Αυγενικού και Παπαγιαννίδη.

Α.Ε.Ρ.Α.: Δαρζέντας, Γιαννακάκης, Δανάς, Κωνσταντινίδης(70' Φιάμπολης), Πλύγκος Μ. Γ. (64' Γαργάλης), Μαλλιάκας, Πλύγκος Μ., Στελλάς, Λυριστής (70' Νικολής Ι.), Λόης (59' Καλογήρου), Νικολής Α.
Διαγόρας Βατίου: Μαυρουδής, Mοσχής, Καραγιάννης, Ζερβός (70' Αδάμος), Έλληνας, Παναγιωτόπουλος, Κυριαζής(53' Χότζα), Κατσαρής, Καμπούρης(67' Βασιλειάδης), Πουλάι(53' λ.τ. Λαζίδης), Ζωάννου

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης