Συνέχισε ακάθεκτος ο Αστέρας Μασσάρων

Συνέχισε ακάθεκτος ο Αστέρας Μασσάρων

Συνέχισε ακάθεκτος ο Αστέρας Μασσάρων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 131 ΦΟΡΕΣ

Παρότι με δέκα παίκτες από το 41΄, επικράτησε με χατ τρικ του Αλιάι, 3-1 της Κύπρου

Για μια ακόμα φορά έδειξε την ανωτερότητα του ο Αστέρας Μασσάρων. Αυτή τη φορά επιβλήθηκε της ομάδας της Κύπρου με 3-1 στο γήπεδο του, σε έναν αγώνα με εξαιρετικό ενδιαφέρον και παρά το γεγονός πώς το έργο των παικτών του Σάββα Σταυρίδη ήταν δύσκολο, μιας και η ομάδα του έμεινε με δέκα παίκτες στο 41΄, εξαιτίας της αποβολής του Χαλίλ Κιλασίν, που έδιωξε πάνω στη γραμμή με το χέρι, στη φάση της ισοφάρισης με πέναλτι των φιλοξενούμενων.

Ο Αστέρας είχε ένα παίκτη που όπως φάνηκε έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι. Πρόκειται για τον Αλιάι Ντούτσε, ο οποίος σημείωσε και τα τρία γκολ της ομάδας του.

Ο Αλιάι έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του μόλις στο 25΄ (1-0). Η Κύπρος ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 41΄ είχε διπλό κέρδος, αφού κέρδισε πέναλτι που έκανε ο Κιλασίν αποκρούοντας πάνω στη γραμμή με το χέρι.

Ο κ. Πατσιόπουλος καταλόγισε πέναλτι και απέβαλε τον Κιλασίν, αφήνοντας τον Αστέρα με δέκα παίκτες. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Ροδίτης ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι δεν το χάρηκαν πολύ όμως.

Στο 44' ο Αλιάο έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Τύρελη, γράφοντας το 2-1 σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το α΄ μέρος.

Στο β΄ημίχρονο οι γηπεδούχοι, σημείωσαν ακόμα ένα γκολ στο 54΄, πάλι με τον Αλιάι (3-1) και διαχειρίσθηκαν σωστά το παιχνίδι από το σημείο αυτό και μέχρι το τέλος, χωρίς να αλλάξει κάτι.

Από τους νικητές κορυφαίος ήταν ο Αλιάι και τον ακολούθησαν οι Συμεωνίδης και Κοτσίκος. Καλύτεροι της Κύπρου οι Κενενούνης, Ροδίτης και Χατζηνικόλας.

Παράπονα από τη διαιτησία των κ.κ. Πατσιόπουλου, Κασιώτη, Σαρρή σε ότι αφορά την επίτευξη του τρίτου γκολ, έχουν οι φιλοξενούμενοι.

Οι ομάδες:

ΑΣΤΕΡΑΣ Μ: Φαρμακαλής (87΄Κώστα), Πέθακας, Ζωάννου, Πονιάς, Κιλασίν, Στογιανόφσκι, Δημητριάδης (82΄Χρυσαφίνης), Κοτσίκος, Σότα (70΄Χατζημανώλης), Συμεωνίδης, Αλιάι (89΄Βεβενάκης).

ΚΥΠΡΟΣ: Τύρελης, Βασιλείου, Σταματούλας (30΄Αγγελίδης), Κενενούνης, Μαχλής, Κουνίδης, Χατζηνικόλας, Ροδίτης, Τραγάκης (46΄Αγγελάκης), Ρέτσι (70΄Γουλόπουλος), Κεχαγιόγλου (56΄Ζαχαρίας).

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους