Δεν πέτυχε γκολ… γνώρισε την ήττα

Δεν πέτυχε γκολ… γνώρισε την ήττα

Δεν πέτυχε γκολ… γνώρισε την ήττα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 154 ΦΟΡΕΣ

Ο Διαγόρας θέλει τώρα την νίκη γοήτρου στο τοπικό ντέρμπι με τον Ιάλυσο

Ή ήττα με 1-0 του Διαγόρα στον Ασπρόπυργο, είναι ξεκάθαρο πώς αδικεί τους «κυανέρυθρους» με δεδομένη την εικόνα που παρουσίασαν.

Το γκολ που δέχτηκε ο «γηραιός», είναι ουσιαστικά αυτογκόλ που ξεγέλασε τον γκολκίπερ της ομάδας, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι του Ασπρόπυργου ο τεχνικός του Διαγόρα Νίκος Παντέλης είπε: «Σε καμία περίπτωση ο Διαγόρας δεν ήταν αδιάφορος σε αυτό το παιχνίδι.

Θεωρώ πως σταθήκαμε πολύ καλά στο α΄ ημίχρονο και είχαμε τις ευκαιρίες να προηγηθούμε, αλλά από καθαρή ατυχία το γκολ δεν ήρθε.

Στο β΄ μέρος το γκολ του αντιπάλου –αυτογκόλ ουσιαστικά- μας επηρέασε κάπως και παρά το γεγονός πως προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος, δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στην ισοφάριση. Σαν Διαγόρας πάντως έχουμε ξαναπεί πως ανεξάρτητα αν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, θα κυνηγήσουμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος».

Χωρίς Βενέτη και Μπακάλη στο ντέρμπι
Η προτελευταία αγωνιστική φέρνει αντιμέτωπο του Διαγόρα στο Δημ. Στάδιο τον Ιάλυσο. Σε διαφορετικές συνθήκες, θα ήταν το ματς της χρονιάς, αν κάποια από τις δυο ομάδες…ήταν σε τροχιά τίτλου.

Και τώρα είναι ντέρμπι πάντως και υπάρχει η πιθανότητα να δει ο κόσμος καλό ποδόσφαιρο, μιας και δεν υπάρχει το βαθμολογικό άγχος. Στόχος φυσικά των «κυανέρυθρων» η νίκη, καθώς αυτό επιβάλλει το γόητρο του «γηραιού».

Στο ματς αυτό ο Νίκος Παντέλης, δεν θα έχει για μια ακόμα φορά στη διάθεσή του τους Βενέτη και Μπακάλη, που θα εκτίσουν τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής τους (επτά κίτρινες κάρτες).

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή