Δόξα θα πει… μαχητική ψυχή!

Δόξα θα πει… μαχητική ψυχή!

Δόξα θα πει… μαχητική ψυχή!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 63 ΦΟΡΕΣ

«Ζωντανή» έμεινε η ομάδα της Καρδάμαινας με το σπουδαίο «διπλό» που κατέκτησε εις βάρος του Αστέρα Παστίδας και ο προπονητής της, Δημήτρης Χρυσόπουλος, «υποκλίνεται» στους ποδοσφαιριστές του

Το «καπέλο» στους ποδοσφαιριστές του, για την επιμονή και την πίστη με την οποία συνεχίζουν να μάχονται για την παραμονή τους στην Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, βγάζει ο προπονητής της Δόξας Καρδάμαινας, Δημήτρης Χρυσόπουλος.

Μία μέρα μετά τη σπουδαία νίκη των Κώων στην έδρα του Αστέρα Παστίδας με 2-0, ο τεχνικός τους τονίζει , μέσω δήλωσής του στην «Ροδιακή», αφ’ ενός πως ο χαρακτηρισμός «τελειωμένη» δεν αρμόζει στην ομάδα του, αφ’ ετέρου δε πως θα συνεχίσει να μάχεται μέχρι τέλους:

«Σίγουρα η νίκη στην Παστίδα μας διατηρεί σε εγρήγορση, όπως και άλλες ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία, ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος.

Θα ήθελα μόνο να σταθώ στην ψυχή των παιδιών και την ταυτότητα που δίνουν σε μία ομάδα που αρκετές φορές την έχουν χαρακτηρίσει “τελειωμένη”.

Θα δώσουμε τη μάχη μας μέχρι τέλους, το έργο μας είναι δύσκολο, όμως πλέον αυτός ο χαρακτηρισμός σίγουρα δεν μας αντιπροσωπεύει, τουλάχιστον μέχρι να πέσει η αυλαία».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους