Ατυχία με Τσαλμπούρη στον Κολοσσό

Ατυχία με Τσαλμπούρη στον Κολοσσό

Ατυχία με Τσαλμπούρη στον Κολοσσό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 117 ΦΟΡΕΣ

Θλάση στη γάμπα υπέστη, στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, ο 22χρονος σέντερ και θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα δύο έως τριών εβδομάδων. Το Σάββατο στις 15:45 θα ξεκινήσει στο «Βενετόκλειο» το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Μία εντός προγράμματος αξιοπρεπής ήττα από έναν πανίσχυρο αντίπαλο, σαν κι αυτή που την Κυριακή ο Κολοσσός στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό με 83-72, δεν στεναχωρεί και ξεχνιέται αμέσως. Αυτό που στεναχωρεί τον Άρη Λυκογιάννη, ο οποίος κατέγραψε στο παρκέ του «Ειρήνης και Φιλίας» το εκατοστό παιχνίδι του ως προπονητής των «θαλασσί», είναι ο τραυματισμός του Γιώργου Τσαλμπούρη. Ο 22χρονος Βορειοελλαδίτης σέντερ υπέστη θλάση στη γάμπα, η οποία θα τον κρατήσει μακριά από τις προπονήσεις για διάστημα δύο έως τριών εβδομάδων, κατά συνέπεια δεν υπολογίζεται για το εξαιρετικά σημαντικό και παραδοσιακά ενδιαφέρον παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σάββατο στις 15:45 το απόγευμα στο «Βενετόκλειο».

Συγχαρητήρια στους έφηβους

Μεγάλη χαρά έδωσε στους ανθρώπους του Κολοσσού η κατάκτηση, από την εφηβική ομάδα, του πρωταθλήματος Δωδεκανήσου . Από την ΚΑΕ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι αθλητές της ΚΑΕ Κολοσσός Η Hotels, συγχαίρουν την εφηβική ομάδα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Εφήβων Τ.Ε. ΕΟΚ 2018.

Συγκεκριμένα, οι νεαροί αθλητές μας κατάφεραν το «Back-to-Back» , επιστρέφοντας από τη Λέρο με το τρόπαιο. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο, μας κάνατε για άλλη μια φορά υπερήφανους».

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα