Άρης Αρχαγγέλου: Αγώνας δρόμου για Κω και στήριξη στο μπάσκετ

Άρης Αρχαγγέλου: Αγώνας δρόμου για Κω και στήριξη στο μπάσκετ

Άρης Αρχαγγέλου: Αγώνας δρόμου για Κω και στήριξη στο μπάσκετ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 124 ΦΟΡΕΣ

Τα ουκ ολίγα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν προσπαθεί να ξεπεράσει ο Άρης, ώστε στο ντέρμπι της Παρασκευής με τον ΔΙ.Α. να του λείψει μόνο ο Μάλλιος. Τον νεοσύστατο Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος καλωσορίζουν οι «κιτρινόμαυροι»

Σε αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει να επουλώσει τις «πληγές» του και το ντέρμπι με τον ΔΙ.Α., την ερχόμενη Παρασκευή στο Πυλί, να τον βρει όσο το δυνατόν πιο έτοιμο, έχει επιδοθεί ο Άρης.

Το τελευταίο διάστημα οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε κατάσταση για… αγιασμό, έχοντας κουραστεί να μετράνε ατυχίες.

Ο τελευταίος που έπεσε θύμα της κακοδαιμονίας είναι ο Χρήστος Ζαρδακούλας, ο οποίος υπέστη κατά τη διάρκεια της προχθεσινής προπόνησης διάστρεμμα και είναι αμφίβολο αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του.

Πέραν του Ζαρκαδούλα, ο Κώστας Μάλλιος παραμένει στα «πιτς» λόγω θλάσης, ο Νίκος Κρεκούκας ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, οι Λάκης Αξιώτης και Δημήτρης Γκίκας μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μόλις χθες (ο πρώτος ήταν για μέρες κλινήρης, ενώ ο δεύτερος πονούσε στον αστράγαλο, ενώ ο Ανδρέας Χατζηλιόντας δουλεύει σε πιο χαλαρό τέμπο, καθώς έχει πρόβλημα στους συνδέσμους.

Στον Αρχάγγελο ελπίζουν πως έστω και την τελευταία στιγμή, ως μοναδική απουσία θα λογίζεται αυτή του Μάλλιου και υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε το τέλος του ματς της χρονιάς να τους βρει νικητές. Η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει για την Κω το βράδυ της Πέμπτης.

«Είμαστε στο πλευρό σας»
Ανακοίνωση, μέσα από την οποία εκφράζει τη χαρά της για την ίδρυση του μπασκετικού συλλόγου Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος και δεσμεύεται να στηρίξει τις προσπάθειές του, κυρίως στο φλέγον ζήτημα της δημιουργίας αθλητικών υποδομών που λείπουν από τον τόπο, εξέδωσε η διοίκηση του Άρη. Αναλυτικά:

«Ο Γ.Φ.Σ. Άρης Αρχαγγέλου στηρίζοντας κάθε προσπάθεια που αφορά τα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας, καλωσορίζει τον Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος Basketball. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που ανέλαβαν άνθρωποι με διάθεση να προσφέρουν στην νεολαία του Αρχαγγέλου και να βοηθήσουν τα παιδιά μας να λάβουν αθλητική παιδεία.

Ο Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος και Α.Ο.Α. "Ταξιάρχης" αποτελούν τους δύο συλλόγους που απευθύνονται σε νεαρές ηλικίες σε μια πόλη 8.000 κατοίκων, χωρίς τις κατάλληλες αθλητικές εγκαταστάσεις να στεγάσουν τα παιδιά μας, τα οποία στην ουσία παραμελεί η εκάστοτε τοπική αυτοδιοίκηση. Ο Άρης στέκεται αρωγός κάθε τέτοιας προσπάθειας και το ίδιο θα πράξει με το νεοσύστατο αυτό σύλλογο. Άλλωστε, υπάρχει άριστη συνεργασία μεταξύ μας. Ευχόμαστε στον Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος κάθε επιτυχία στο μέλλον».


Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους