Η κρέμα προσώπου περιείχε 69 γραμμάρια κοκαΐνης!

Η κρέμα προσώπου περιείχε 69 γραμμάρια κοκαΐνης!

Η κρέμα προσώπου περιείχε 69 γραμμάρια κοκαΐνης!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 538 ΦΟΡΕΣ

Σε κάθειρξη 8 ετών καταδικάστηκε 42χρονος Αλβανός

Σε κάθειρξη 8 ετών και χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ καταδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου 42χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής ο οποίος συνελήφθη από λιμενικούς κατά την άφιξή του στο νησί μας, να κατέχει μέσα σε κρέμα προσώπου ποσότητα κοκαΐνης βάρους 69 γραμμαρίων.

Το δικαστήριο αποφάσισε επίσης η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης του 42χρονου μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της καταβολής εγγυοδοσίας ποσού 1000 ευρώ.

Η σύλληψη του 42χρονου έγινε στις 18 Ιουνίου 2017 στις 11.30 το πρωί στο λιμάνι της Ρόδου κατά τον κατάπλου πλοίου της γραμμής. Προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου στο πλαίσιο ελέγχου που διενήργησαν με σκύλο ειδικά εκπαιδευμένο, εντόπισαν τον 41χρονο. Σε περαιτέρω έρευνα που του έγινε βρέθηκε να κατέχει στο σακ βουαγιάζ του, ένα βαζάκι κρέμας καλλυντικών η οποία περιείχε δύο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 69 γραμμαρίων.

Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε, ενώ ο 42χρονος συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Εξεταζόμενος από τους λιμενικούς σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός ισχυρίστηκε ότι την ποσότητα του την έδωσε άνδρας ονόματι «Κώστας» στην Αθήνα προκειμένου να την μεταφέρει στο νησί μας και να την παραδώσει στην είσοδο στο λιμάνι της Ακαντιάς σε κάποιο άτομο με το οποίο ο πρώτος είχε συνεννοηθεί. Για την μεταφορά αυτή ο 42χρονος θα ελάμβανε το ποσό των 1000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο