Συγχαρητήρια και ευχές στους πρωταθλητές

Συγχαρητήρια και ευχές στους πρωταθλητές

Συγχαρητήρια και ευχές στους πρωταθλητές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 847 ΦΟΡΕΣ

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν το Σαβ/κο σε Λέρο και Κω τα F4 εφήβων και νεανίδων αντίστοιχα, με τον Κολοσσό και την ΕΑΚΑ να κατακτούν τους αντίστοιχους τίτλους για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Οι συμμετέχοντες καθώς και σωματεία που παρακολούθησαν την εξέλιξη των αγώνων με αγνό ενδιαφέρον έσπευσαν να συγχαρούν αλλά και να ευχηθούν στις πρωταθλήτριες ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Ο ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ συγχαίρει τον ΑΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Εφήβων και την ΕΑΚΑ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νεανίδων και τους εύχεται καλή συνέχεια.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πανιώνιο Λέρου και τον Ιπποκράτη Κω για την άψογη διοργάνωση και τη ζεστή φιλοξενία.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Ο ΑΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ευχαριστεί και συγχαίρει τον Πανιώνιο Λέρου για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία του Final 4 εφήβων καθώς και τον Ιπποκράτη Κω για τη διοργάνωση του Final 4 νεανίδων.
Σε όλες τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα ευχόμαστε μία καλή και άξια εκπροσώπηση του νομού μας.

ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ H Hotels: Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι αθλητές της ΚΑΕ Κολοσσός Η Hotels συγχαίρουν την εφηβική ομάδα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Εφήβων Τ.Ε. ΕΟΚ 2018. Οι νεαροί αθλητές μας κατάφεραν το Back-to-Back, επιστρέφοντας από τη Λέρο με το τρόπαιο. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο, μας κάνατε για άλλη μια φορά υπερήφανους.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ: «Η Κάλυμνος Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (CBA) συγχαίρει την ομάδα του Κολοσσού Ρόδου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων καθώς επίσης και της συμπολίτισσας ΕΑΚΑ, που έκανε υπερήφανο το νησί μας με την κατάκτηση του πρωταθλήματος νεανίδων Δωδεκανήσου 2017-18, και τους εύχεται καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ: Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι αθλητές της Α.Ε. Δικαίου, θέλουν να δώσουν θερμά συγχαρητήρια στον Κολοσσό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων Δωδεκανήσου 2017/2018.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος, εκπροσωπώντας επάξια τα νησιά μας!

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή