Πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

Πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

Πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 299 ΦΟΡΕΣ

Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε, τελικά, με την 2η επαναληπτική η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου.

Στην γενική συνέλευση μας τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του ΕΚΡ κ. Χατζησάββας Σάββας και ο Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας μας κ. Χότζογλου Γεώργιος οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό στα μέλη κατά την έναρξη της Συνέλευσης.

Στην συνέχεια παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο κ. Σταμούλη Αθανάσιο ο πλούσιος Διοικητικός Απολογισμός (η δράση) του Σωματείου κατά την διάρκεια της θητείας της Διοίκησης για τα έτη 2015-2016 και 2017 καθώς και το Σχέδιο Δράσης με τις διεκδικήσεις που προβλέπει για το δεδομένο έτος 2018.

Ο Ταμίας κ. Ανθούλας Χρήστος από την μεριά του παρουσίασε αναλυτικά τον Οικονομικό Απολογισμό 2017, την έκθεση της Εξελικτικής επιτροπής και τα Προβλεπόμενα έξοδα (Οικονομικό Προϋπολογισμό) του έτους 2018.

Αφού παρουσιάστηκαν τα παραπάνω, τα μέλη μας προχώρησαν σε ψήφισμα για την έγκριση ή μη του Διοικητικού & Οικονομικού Απολογισμού και Οικονομικού Προϋπολογισμού του Σωματείου μας, για την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής για την διεξαγωγή των εκλογών αλλά και για τον τρόπο εκπροσώπησης μας στην ΓΣΕΕ (μέσω Ομοσπονδίας ή Εργατικού Κέντρου Ρόδου).

Τελικά, ο Διοικητικός & Οικονομικός Απολογισμός και Οικονομικός Προϋπολογισμός εγκρίθηκαν σε ποσοστό 88,1% με το ποσοστό έγκρισης να δείχνει από μόνο του την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι στο έργο του Σωματείου μας, ενώ η εκπροσώπησή μας στη ΓΣΕΕ ψηφίστηκε να γίνεται μέσω του Εργατικού Κέντρου Ρόδου σε ποσοστό 100% .

Διαβάστε ακόμη

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη

Τεράστιο ενδιαφέρον για το Rodos Week στα βρετανικά ΜΜΕ