Μωραΐτης: «Έρχονται κι άλλα παιδιά από πίσω για τον Πανιώνιο Λέρου»

Μωραΐτης: «Έρχονται κι άλλα παιδιά από πίσω για τον Πανιώνιο Λέρου»

Μωραΐτης: «Έρχονται κι άλλα παιδιά από πίσω για τον Πανιώνιο Λέρου»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 152 ΦΟΡΕΣ

Η ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο της Μερικιάς το περασμένο Σάββατο, με αφορμή τον ημιτελικό του φάιναλφορ, Πανιώνιος Λέρου – Ιάλυσος, ήταν ενθουσιώδης και εορταστική.

Η τοπική κοινωνία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών και το πανέμορφο γήπεδο του νησιού γέμισε από κόσμο και φυσικά από παιδιά που στήριξαν την ομάδα τους με φωνές, επιφωνήματα, χειροκροτήματα, πανό, κόρνες κλπ.

Ο Πανιώνιος Λέρου τερμάτισε τρίτος στην τελική φάση του φετινού πρωταθλήματος εφήβων, μία θέση πιο κάτω σε σχέση με την περσινή διοργάνωση, αλλά η παρουσία του για δεύτερη σερί σεζόν στο φάιναλφορ της κατηγορίας αποτελεί μεγάλη επιτυχία, ειδικά αν υπολογίσει κανείς ότι κατέκτησε τη δεύτερη θέση του Ομίλου Νήσων στην κανονική περίοδο, χάνοντας μόνο στα δύο παιχνίδια με τον αήττητο (και απόντα από το Φ4) Ιπποκράτη.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Μωραΐτης, σχολιάζοντας την παρουσία της ομάδας του στο F4, τόνισε: «Ένας προπονητής δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος από μία τρίτη θέση, πάντα θέλει το καλύτερο, αλλά αντικειμενικά αν το δει κανείς, η ομάδα μας δεν μπορούσε ηλικιακά να κοντραριστεί με τους αντιπάλους της. Υπήρχε διαφορά όχι αγωνιστική αλλά ηλικιακή. Τόσο ο Κολοσσός όσο και ο Ιάλυσος είχαν παιδιά περισσότερο εύσωμα και γυμνασμένα.

Μας έλειψε επίσης η εμπειρία των αγώνων. Φάνηκε ότι οι ομάδες της Ρόδου είχαν δώσει περισσότερα παιχνίδια όχι από άποψη αριθμού αλλά ανταγωνισμού».

Ο Πανιώνιος έχει αγκαλιαστεί από τον κόσμο της Λέρου εδώ και χρόνια και στα τμήματα υποδομής υπάρχουν δεκάδες παιδιών (γύρω στα 150) τα οποία είναι πολύ πιθανό να αυξηθούν στις εγγραφές της επόμενης περιόδου, βλέποντας τις ομάδες εφήβων αλλά και παμπαίδων να προχωρούν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Για την παραγωγική διαδικασία του συλλόγου, ο νεαρός τεχνικός ανέφερε πως «Έρχονται από πίσω κι άλλα παιδιά. Προσπαθούμε να οργανώσουμε ακόμη καλύτερα τις ακαδημίες μας για να μην παρατηρείται μεγάλη ψαλίδα στις ηλικίες. Για παράδειγμα, το εφηβικό μας φέτος έπαιξε με τρεις έφηβους κι όλοι οι υπόλοιποι ήταν παμπαίδες. Αυτό προσπαθούμε σιγά σιγά να το διορθώσουμε».

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Πανιώνιο δεν τελείωσαν με το φάιναλφορ των εφήβων καθώς έπεται εκείνο των παμπαίδων. «Στους παμπαίδες, λογικά είμαστε στο φάιναλφορ, παίζουμε τα δύο ντέρμπι στην έδρα μας» αναφέρει ο Γιάννης Μωραΐτης και καταλήγει «Στο χέρι μας είναι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και σε αυτό το πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας