Δακρυσμένο «αντίο» σ’ αυτούς που έγιναν άγγελοι

Δακρυσμένο «αντίο»  σ’ αυτούς που έγιναν άγγελοι

Δακρυσμένο «αντίο» σ’ αυτούς που έγιναν άγγελοι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 685 ΦΟΡΕΣ

Με βαθιά συγκίνηση υποδέχθηκε η ποδοσφαιρική κοινωνία της Δωδεκανήσου τη θλιβερή είδηση για τον χαμό των Σπύρου Αγγελόπουλου και Χοσέ Ταμπάκ, οι οποίοι «έφυγαν» με διαφορά λίγων ωρών

Σε βαρύ και πένθιμο φόντο ξημέρωσε η χθεσινή Πέμπτη, με την ποδοσφαιρική οικογένεια της Δωδεκανήσου να υποδέχεται, βαθύτατα συγκινημένη, την θλιβερή είδηση για την απώλεια δύο εκλεκτών μελών της.

Ο γνωστός προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Σπύρος Αγγελόπουλος, «έφυγε» χθες αργά το βράδυ, μετά από γενναία μάχη που έδωσε τις τελευταίες εβδομάδες στη Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου της Ρόδου. Ελάχιστες ώρες αργότερα ακολούθησε, στο «ταξίδι» προς τη «γειτονιά των αγγέλων», ο Χοσέ Ταμπάκ, επίσης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής (είχε εργαστεί και στις μικτές ομάδες).

Οι Σπύρος Αγγελόπουλος και Χοσέ Ταμπάκ ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στην τοπική κοινωνία, άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νησιού και ο χαμός τους συγκλόνισε.

Από το πρωί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύστηκαν από συλλυπητήρια μηνύματα ποδοσφαιριστών, προπονητών και φιλάθλων, ενώ από φορείς και σωματεία εκδόθηκαν οι παρακάτω ανακοινώσεις:

Η ΕΠΣΔ
«Με οδύνη η Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, πληροφορήθηκε το χαμό του Σπύρου Αγγελόπουλου, ο οποίος για πολλά χρόνια τίμησε το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο από τη θέση του ποδοσφαιριστή αλλά και του Προπονητή. Υπήρξε άριστος οικογενειάρχης. Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στου οικείους του και στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Δωδεκανήσου.

Με μεγάλη θλίψη η Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, πληροφορήθηκε, το χαμό του Χοσέ Ταμπάκ, εξαίρετου βετεράνου ποδοσφαιριστή, επί σειρά ετών Ενωσιακού Προπονητή των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΔ και επί χρόνια προπονητή σωματείων που υπηρέτησε το αγαπημένο του άθλημα. Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στο Σωματείο «Αδελφοσύνη», που διετέλεσε προπονητής τα τελευταία χρόνια, για τη μεγάλη τους απώλεια».

Ο ΔΟΠΑΡ
«O Αντιδήμαρχος σε θέματα Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου, κ. Χατζηιωάννου Ελευθέριος, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, κ. Κυριαζής Στέφανος, το Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου, καθώς και το σύνολο των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του νησιού της Ρόδου, μηδενός εξαιρούμενου, θλίβονται κατάφωρα από την αδόκητη απώλεια του επιφανούς φίλου, παλαιμάχου ποδοσφαιριστή και προπονητή, εξαίρετου μέλους του Δ/Σ του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ρόδου-Διαγόρα, Σπύρου Αγγελόπουλου, καλούν όλους ανεξαιρέτως τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του νησιού της Ρόδου να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία, καταθέτοντας στεφάνι υπέρ της μνήμης του, ευχόμενοι, επιπροσθέτως, από καρδιάς καλή δύναμη στη στενή και ευρύτερη οικογένειά του.

Όλοι οι εναπομείναντες τελευταίοι αγώνες του 4ου Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ρόδου «Ποδοσφαιρικής Ιστορίας & Φιλανθρωπίας», αφιερώνονται στην μνήμη του, ενώ προ του «εναρκτηρίου λακτίσματός» τους θα τηρείται, απαραιτήτως, ενός λεπτού σιγή (υπέρ της μνήμης Αγγελόπουλου –Ταμπάκ).

Την ίδια ακριβώς θλίψη εκφράζουν οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του νησιού της Ρόδου, καθώς και το σύνολο των προαναφερομένων, για την επίσης απρόσμενη απώλεια του εξαίρετου βετεράνου ποδοσφαιριστή και προπονητή, Χοσέ Ταμπάκ, ο οποίος ακολούθησε μιαν πολύ σημαντική αθλητική πορεία στα δρώμενα του ευρύτερου δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου και όχι μόνον.

Ο τοπικός αθλητικός κόσμος της Ρόδου μας, από σήμερα καθίσταται φτωχότερος»!

Ο Διαγόρας
«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας συλλυπάται τις οικογένειες των Σπύρου Αγγελόπουλου και Χοσέ Ταμπάκ, για τον άδικο και πρόωρο χαμό τους. Το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο και η αγάπη τους στην προπονητική στιγμάτισαν το ροδιακό-δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει».

Η Ρόδος
«Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Σ.Ρόδος εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους για την απώλεια των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και προπονητών, Σπύρου Αγγελόπουλου και Χοσέ Ταμπάκ, εκφράζουν δε τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στις οικογένειές τους. Καλό Παράδεισο να έχουν. Αλησμόνητοι»

Η Αδελφοσύνη
«Ο πρόεδρος, η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ του συλλόγου «Α.Ε. ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ», εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες του Χατζηομέρ Ταμπάκ και του Σπύρου Αγγελόπουλου, για τον πρόωρο χαμό τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει».

Ο Ηρακλής Μαριτσών
«Το Δ.Σ. του Ηρακλή Μαριτσών, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των Σπύρου Αγγελόπουλου και Χοσέ Ταμπάκ, για τον άδικο και πρόωρο χαμό τους. Ας είναι ελαφρύ των χώμα που θα τους σκεπάσει. Αλησμόνητοι».

Ο Φοίβος
«Το Δ.Σ του Φοίβου Κρεμαστής εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες του Σπύρου Αγγελόπουλου και του Χοσέ Ταμπάκ. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Αλησμόνητοι».

Η ΑΕΡΑ
«Το Δ. Σ. της Α.Ε.Ρ.Α, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον χαμό του Σπύρου Αγγελόπουλου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του όπως επίσης θερμά συλλυπητήρια και στην οικογένεια του Χοσέ Ταμπάκ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Αλησμόνητοι».

O Άρης
«Το Δ.Σ. του Άρη Αρχαγγέλου εκφράζει τα βαθύτατά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Σπύρου Αγγελόπουλου και Χοσέ Ταμπάκ. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει».

Η Κατταβιά
«Σύσσωμη η οικογένεια της Α.Ε. Κατταβιάς θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σπύρου Αγγελόπουλου. Ο Σπύρος Αγγελόπουλος είχε διατελέσει στο παρελθόν ποδοσφαιριστής και προπονητής της ομάδας μας με μεγάλη επιτυχία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αλησμόνητος».

Ο Κλεάνθης
«ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ε.Σ. ΚΛΕΑΝΘΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ στο άκουσμα του θανάτου του ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Θα μας μείνει για πάντα αξέχαστος, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ο Ορφέας
«Το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Α.Ο. Ορφέας εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των Σπύρου Αγγελόπουλου και Χοσέ Ταμπάκ. Δύο φίλοι της ομάδας μας δεν είναι πλέον κοντά μας, κάνοντας φτωχότερο το ποδόσφαιρό μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Αλησμόνητοι».

Ο Ευαγόρας
«Το Δ.Σ. του ΑΟ Ευαγόρα Ρόδου, στη θλιβερή είδηση του θανάτου του προπονητή και παλαίμαχου αθλητή Αγγελόπουλου Σπύρο, συνεδρίασε έκτακτα και αποφάσισε:
1. Να παραστεί αντιπροσωπεία στην εξόδιο ακολουθία
2. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του».

Οι παλαίμαχοι των Καλυθιών
«Οι παλαίμαχοι των Καλυθιών εκφράζουν την οδύνη τους για την αναπάντεχη απώλεια των Σπύρου Αγγελόπουλου και Χοσέ Ταμπάκ μαζί συλλυπητήριά τους στις οικογένειες. Καλό Παράδεισο»

Γιώργος Παπαδημήτρης (επίτιμος πρόεδρος Ηρακλή Μαριτσών)
«Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους του αγαπητού μου προπονητή Σπύρου Αγγελόπουλου, που τόσο πρόωρα και αναπάντεχα έφυγε από κοντά μας. Ήταν ένα από τα καλύτερα κομμάτια της ιστορίας του Ηρακλή Μαριτσών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Σπύρο, πάντα θα σε θυμόμαστε και πάντα θα είσαι ανάμεσά μας».

Ο Σύνδεσμος Προπονητών
«Η εκτελεστική επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, στο άκουσμα του πρόωρου χαμού του μέλους μας και αντιπροέδρου Σπύρου Αγγελόπουλου και του πρώην μέλους μας Χατζηομέρ Ταμπάκ, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε τα παρακάτω:
1) Σύσσωμη η Ε.Ε. να παρευρεθεί στην κηδεία των εκλιπόντων
2) Αντί στεφάνου, να κατατεθεί το ποσό των 100 ευρώ στο ίδρυμα Άγιος Ανδρέας Ρόδου.
3) Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια του Συνδέσμου, στις οικογένειες των εκλιπόντων».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο