Ρόδος: Ένας βαθμός, μία χρονιά και κάτι περισσότερο

Ρόδος: Ένας βαθμός, μία χρονιά και κάτι περισσότερο

Ρόδος: Ένας βαθμός, μία χρονιά και κάτι περισσότερο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 166 ΦΟΡΕΣ

Το κρισιμότερο φετινό παιχνίδι της δίνει σήμερα η Ρόδος, η οποία δοκιμάζεται στην έδρα του Ιωνικού. Μία ισοπαλία της αρκεί για να σωθεί

Ούτε πολλές πολλές επεξηγήσεις χρειάζονται, ούτε ιδιαίτερες αναλύσεις για το σημερινό παιχνίδι της Ρόδου με τον Ιωνικό στη Νεάπολη (ξεκινάει στις 3 το απόγευμα).

Για τα «ελάφια» τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά. Κόντρα στους Νικαιώτες, οι οποίοι παίζουν για την επιβίωσή τους, χρειάζονται έναν και μοναδικό βαθμό για να αποκτήσουν από σήμερα το δικαίωμα να επανασχεδιάσουν το μέλλον τους στη Γ’ Εθνική κατηγορία διδασκόμενοι από τα φετινά λάθη τους. Αυτά, που τα έφεραν να παίζουν την προτελευταία αγωνιστική για την παραμονή τους, τη στιγμή που η χρονιά ξεκίνησε με εκ διαμέτρου αντίθετες φιλοδοξίες.

Η αποστολή της Ρόδου βρίσκεται στην Αθήνα από χθες το πρωί, καθώς κρίθηκε σκόπιμο να αποφύγει ένα αυθημερόν ταξίδι προκειμένου να εγκλιματιστεί και να «ακονίσει» τη συγκέντρωσή της.

Ο Τίμος Καβακάς διοργάνωσε για τους ποδοσφαιριστές του μία τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Γλυφάδας, επιβεβαίωσε την αγωνιστική και πνευματική ετοιμότητα της ομάδας του και ελπίζει πως σήμερα, το σύνολο των ποδοσφαιριστών που θα χρησιμοποιηθεί θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα φροντίσει, ώστε το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, το εντός έδρας με τον Εθνικό, θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Το σημερινό ματς, το οποίο είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας του Ιωνικού, θα διευθύνει ο Αθηναίος Ανδρέας Γκάμαρης, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συντοπίτες του Παναγιώτη Κορτέση και Μαρία Δέτση. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γιώργος Λιανός από τη Βοιωτία.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους