Εντυπωσιακή σε σκορ νίκη του Ευαγόρα

Εντυπωσιακή σε σκορ νίκη του Ευαγόρα

Εντυπωσιακή σε σκορ νίκη του Ευαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 203 ΦΟΡΕΣ

Νίκησε χθες 5-1 τη Σύμη, με τα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης να σημειώνονται στο τελευταίο 5λεπτο

Μεγαλειώδη νίκη πέτυχε χθες το απόγευμα στο Καρακόνερο ο Ευαγόρας, που στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας για τον 1ο όμιλο, νίκησε με 5-1 τη Σύμη, με τα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης να σημειώνονται στα τελευταία 5’ του αγώνα.

Το σκορ βέβαια είναι πλασματικό και σε καμιά περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα των δύο ομάδων. Στο πρώτο ημίχρονο αν και ο Ευαγόρας είχε δοκάρι (κάθετο) στο 4ο λεπτό σε κεφαλιά του Πάνο, η φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι δημιουργώντας τις φάσεις για να ανοίξουν το σκορ.


Τελικά με το ξεκίνημα της επανάληψης, οι γηπεδούχοι στο 52’ με πλασέ του Πάνο, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αλαβέρα, έκαναν το 1-0.


Η Σύμη αντέδρασε και στο 65’ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όμως το σουτ του Ζουρούδη έξω από την περιοχή, αποκρούσθηκε από το οριζόντιο δοκάρι και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 69’, έμεινε με 10 πάικτες, λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας που δέχθηκε ο Μπερζέχτα.

Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύθηκε ο Ευαγόρας και στο 78’ ο Πάνο και πάλι με πλασέ έγραψε το 2-0, ενώ στο 87’ ο ίδιος παίκτης με διαγώνιο σουτ, έκανε το 3-0, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα χατ τρικ.


Στο αμέσως επόμενο λεπτό (88’) η Σύμη μείωσε με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ράπι Γκρέιτσι σε 3-1, αλλά στο 89’ ο Μανιάς έκανε το 4-1, ενώ στο 92’ ο Καριοφύλλης με συρτό σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 5-1.


Τον αγώνα διεύθυνε ο Νίκος Διακοφιλλιπής με βοηθούς τους Καραγιάννη, Χατζηνικόλα.

Οι συνθέσεις:
Ευαγόρας: Μιχαλάκης, Αράπης, Θύμιος, Πιστόλας, Κτιστάκης (39’ λ.τ. Μπαρός), Ευαγγέλου (63’ λ.τ. Δημητρίου), Καριοφύλλης, Αλαβέρας, Μανιάς, Πελαρδής, Πάνο.
Σύμη: Χατζηπέτρος Σπ., Χατζηπέτρος Ν. (63’ Χότζα), Χατζηπέτρος Μ., Τσαουσέλης (46’ Ζουρούδης), Καραγιάννης, Ράπι Γκρέιτσι, Ρίκκα, Ράπι Αρμαλιάντο, Μπερζέχτα, Λιγκάρσι (76’ Κουμπιάδης), Λεβεντέρης Π. (Φαρμακίδης).

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή