Καβάλα στ’ άλογο… ο Φοίβος

Καβάλα στ’ άλογο… ο Φοίβος

Καβάλα στ’ άλογο… ο Φοίβος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 256 ΦΟΡΕΣ

Θριάμβευσε με 5-0 του Ηρακλή Μαριτσών και αύξησε την διαφορά σε πέντε βαθμούς μετά την ήττα του Άρη

Ο Φοίβος έφτασε εύκολα στο θρίαμβο επί του Ηρακλή Μ. νικώντας τον με 5-0 και εκμεταλλευόμενος την ήττα του Άρη στην Κω αύξησε και πάλι τη διαφορά στην κορυφή στους πέντε βαθμούς.

Η ομάδα της Κρεμαστής ξεκίνησε αποφασιστικά το παιχνίδι στην προσπάθειά της να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στην Κω από τον ΔΙ.Α., παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και ικανοποιώντας τους φίλους της ομάδας που πήγαν στο γήπεδο της Κρεμαστής.

Οι παίκτες του Σάββα Ορφανίδη πίεσαν από την αρχή τον αντίπαλό τους, κυκλοφόρησαν καλά τη μπάλα, πολιόρκησαν σε όλο το α΄ μέρος την περιοχή του Σαββιδάκη και πέτυχαν δυο γκολ σε σημαντικές χρονικές στιγμές, στο 2΄ και το 40΄, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα. Στό β΄ μέρος ήρθαν άλλα τρία γκολ για να δώσουν έτσι στη νίκη τους διαστάσεις θριάμβου

ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ
2' Ο Γκινής εκτέλεσε κόρνερ, η άμυνα του Ηρακλή δεν έδιωξε κι ο Παϊζάνος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

40' Ο Ν. Ορφανίδης σέντραρε, ο Γκινής έπιασε την κεφαλιά πάσα κι ο Στεφανίδης από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
67΄Ο Γκινής εκτέλεσε φάουλ απευθείας από πλάγια, κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

72' Με τον ίδιο τρόπο, ο Γκινής έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο και μετά στα δίχτυα (4-0)

78' Ο Γκινής έπιασε την καρφωτή κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο. Η μπάλα γύρισε στον Πεταυράκη που ανατράπηκε κι ο κ. Πατσιόπουλος καταλόγισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Καλημέρης και σημείωσε το 5-0.

90' Στο λεπτό αυτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παπαδημήτρης.

Κορυφαίος από τον Φοίβο ο Γκινής. Τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Ν. Ορφανίδης και Τζιβίλογλου. Από τον Ηρακλή Μ. δεν ξεπέρασε την μετριότητα κανείς.

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία των κ.κ. Πατσιόπουλου, Ορφανού και Καλκαβούρα.

Οι ομάδες:
Φοίβος: Κεφάλας, Καραγεωργίου, Χατζησάββας, Παϊζάνος (75΄Ζαχαριάς), Φωτεινής (50΄Καλημέρης), Θεοδοσίου, Τζιβίλογλου (75΄Καρίκης), Μόσχος, Στεφανίδης (65΄Πεταυράκης), Γκινής, Ν.Ορφανίδης.
Ηρακλής: Σαββιδάκης, Παπαδημήτρης, Τσούφιος, Ζάζας (46΄Σιαμαντούρας), Μπιλιάς, Αμπελάς, Κούρος (75΄Αναγνώστου), Παπακωσταντής(67΄Ανδριόπουλος), Λερογιάννης (67΄Τσαλώλης), Βασιλώττος Χ., Βασιλώττος Ευθ.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο