Σφοδρή επίθεση του Δημάρχου Ρόδου στον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

Σφοδρή επίθεση του Δημάρχου Ρόδου στον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

Σφοδρή επίθεση του Δημάρχου Ρόδου στον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 379 ΦΟΡΕΣ

Χαρακτηρίζει τον κ. Λεονταρίτη ως αχυράνθρωπο

Σε ολομέτωπη εξελίσσεται η κόντρα ανάμεσα στην Περιφέρεια και τον Δήμο της Ρόδου, καθώς ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, απάντηση με σφοδρότητα στην σχετινή ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη, χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ των άλλων και ως αχυράνθρωπο!

Στην ανακοίνωσή (μήνυμα, όπως το χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Ρόδου) με την ιδιότητά του ως πρόεδρος της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, χρησιμοποιεί τη ρήση του Μακρυγιάννη: «Είμαστε οι πράξεις μας και όχι τα λόγια και οι θεωρίες» και σημειώνει μεταξύ των άλλων:

«Αντί απαντήσεως στο πολιτικό παραλήρημα του άλλοτε «λακωνίζοντος» αντιπεριφερειάρχη κ. Γ Λεονταρίτη, του διαμηνύω ότι, δεν έχει το πολιτικό ανάστημα να σχολιάζει τις δηλώσεις του Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, ακόμη και όταν ενεργεί ως πολιτικός «αχυράνθρωπος».

Οι απαντήσεις στα ερωτήματα του, θα δοθούν από την έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου που θα συγκληθεί αμέσως μετά το Πάσχα. Μέχρι τότε ας φροντίσει …. να μάθει πόσα έργα έχει εκτελέσει ή εκτελεί η ίδια η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, πλην των συνεχιζόμενων της προηγούμενης περιφερειακής Αρχής και πόσες από τις υπογραφείσες προγραμματικές ή διαβαθμιδικές συμβάσεις έχουν ολοκληρωθεί ή έστω ξεκινήσει …. και να μας ενημερώσει.

Και με την ευκαιρία της εθνικής επετείου να του ευχηθώ χρόνια πολλά και να του υπενθυμίσω το λόγο του Μακρυγιάννη «Στην οδό θεωρίας έχει μαζευτεί πολύς κόσμος. Στην οδό πράξης βρίσκονται ελάχιστοι…»

Διαβάστε ακόμη

Λευτέρης Καφετζής: Ο πατέρας του Τζέιμς είναι ο πραγματικός Survivor - Ο γύρος του κόσμου, η θύελλα και η δραματική διάσωση

Αθίγγανος πήγε να δει ομόφυλό του στα κρατητήρια και συνελήφθη την ώρα που του έδινε χασίς

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Συμπαραστάτη του Πολίτη θα εκλέξει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στ. Κασσελάκης: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες

Πολλές οι «παρθένες» παραλίες στα Δωδεκάνησα που εντάσσονται στις... απάτητες

Ολοκληρώθηκαν τα αντιπλημμυρικά έργα που χρηματοδότησε η Eurobank