Στο συνέδριο της ASTA η Μαριέττα Παπαβασιλείου

Στο συνέδριο της ASTA η Μαριέττα Παπαβασιλείου

Στο συνέδριο της ASTA η Μαριέττα Παπαβασιλείου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 352 ΦΟΡΕΣ

Στο συνέδριο της ASTA, δηλαδή της Αμερικανικής Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, θα παραβρεθεί η αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού και τουρισμού Μαριέττα Παπαβασιλείου με σκοπό να παρουσιάσει την περιφέρεια νοτίου Αιγαίου ως τουριστικό προορισμό.

Σημειώνεται ότι η Αθήνα είναι ο επόμενος σταθμός των περιφερειακών συνεδρίων Destination Expo της Αμερικανικής Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, ASTA, όπως ανακοινώθηκε και επισήμως κατά το ετήσιο συνέδριο της Ενωσης, ASTA Global Convention, που πραγματοποιήθηκε στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα το διάστημα από 14 έως 17 Απριλίου, στην Αθήνα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία αφού το ενδιαφέρον για συμμετοχές είναι τεράστιο. Μάλιστα μεγάλος αριθμός τουριστικών πρακτόρων από τις ΗΠΑ οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην ελληνική πρωτεύουσα για να το παρακολουθήσουν και να έρθουν σε επαφή με τουριστικούς επαγγελματίες της Ελλάδας.

Ήδη αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι επόμενος προορισμός του συνεδρίου της ASTA θα είναι η Αθήνα, καταγράφηκε αύξηση των εγγραφών συμμετοχής από αμερικανούς τουριστικούς πράκτορες.
Υπενθυμίζεται ότι η πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή του μεγάλου συνεδρίου των Αμερικανών πρακτόρων στην Αθήνα, ανήκει στην FedHATTA, η οποία συνεκτίμησε τα μεγάλα οφέλη που μπορεί να προκύψουν για τον ελληνικό τουρισμό στην αμερικανική αγορά.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η αγορά των ΗΠΑ είναι ένας από τους στόχους της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου, η οποία προσπαθεί με δράσεις και συναντήσεις να κάνει άνοιγμα σε αυτήν, καθώς τα οφέλη από την ανάπτυξη ενός τουριστικού ρεύματος θα είναι τεράστια.
Πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για μία αγορά εκατομμυρίων τουριστών, θα πρέπει να επισημανθεί ότι είναι και μία αγορά που αφήνει έσοδα, καθώς μεγάλος αριθμός αμερικανών ταξιδεύει κάθε χρόνο και πολλοί επιλέγουν την κρουαζιέρα στα νησιά.

Διαβάστε ακόμη

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη

Τεράστιο ενδιαφέρον για το Rodos Week στα βρετανικά ΜΜΕ