Στην ανακρίτρια 35χρονος για απόπειρα διάρρηξης

Στην ανακρίτρια 35χρονος για απόπειρα διάρρηξης

Στην ανακρίτρια 35χρονος για απόπειρα διάρρηξης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 215 ΦΟΡΕΣ

Αύριο θα απολογηθεί στην ανακρίτρια Ρόδου καθώς ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 35χρονου ο οποίος επιχείρησε να διαρρήξει σταθμευμένο αυτοκίνητο και έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια του οχήματος!

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε προχθές στις 2 το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Κοιμητηρίου του Αγίου Δημητρίου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο συμπολίτισσάς μας.

Ο 35χρονος επιχείρησε να το ανοίξει με σκοπό την κλοπή. Όμως έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια αλλά και από έναν άνδρα που την ώρα εκείνη περνούσε από το σημείο.

Ο τελευταίος προσπάθησε να σταματήσει τον 35χρονο με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών, ο οποίος και έληξε με τη σύλληψη του 35χρονου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσε στο σημείο.

Ο 35χρονος χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος και άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε στην ανάκριση. Ωστόσο, ο 35χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Παρασκευή 30 Μαρτίου και μέχρι τότε κρατείται.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο