Φυλάκιση 6 μηνών για τον λαθραίο καπνό

Φυλάκιση 6 μηνών  για τον λαθραίο καπνό

Φυλάκιση 6 μηνών για τον λαθραίο καπνό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 346 ΦΟΡΕΣ

Ποινή φυλάκισης 6 μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε από το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου στον 27χρονο αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής ο οποίος συνελήφθη στο λιμάνι της Ρόδου, μόλις αφίχθηκε στο νησί μας, έχοντας μαζί του περισσότερο από μισό κιλό λαθραίο καπνό.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, προχθές τις πρωινές ώρες κατέπλευσε στο λιμάνι της Ρόδου στην Ακαντιά το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά. Στο πλαίσιο των αυστηρών ελέγχων που διενεργεί το προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου εντοπίστηκε ο 27χρονος Αλβανός και σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε να κατέχει μία (01) πλαστική σακούλα που περιείχε πεντακόσια εβδομήντα έξι γραμμάρια (576gr) καπνού, για τον οποίο δεν είχαν καταβληθεί οι απαραίτητοι δασμοί και δε συνοδευόταν από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, κατά παράβαση του Ν. 2960/01 «Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα».

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενήργησε την προανάκριση, κατασχέθηκε η ποσότητα λαθραίου καπνού, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου όπου κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε φυλάκιση 6 μηνών με τριετή αναστολή.

Διαβάστε ακόμη

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά