Ρόδος: Αφέθηκε ελεύθερος 35χρονος για απόπειρα διάρρηξης

Ρόδος: Αφέθηκε ελεύθερος 35χρονος για απόπειρα διάρρηξης

Ρόδος: Αφέθηκε ελεύθερος 35χρονος για απόπειρα διάρρηξης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 244 ΦΟΡΕΣ

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του αφέθηκε χθες μετά την απολογία του ο 35χρονος ο οποίος επιχείρησε να διαρρήξει σταθμευμένο αυτοκίνητο και έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια του οχήματος!

Όπως είναι γνωστό σε βάρος του 35χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και χθες προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και αρνήθηκε τις κατηγορίες όπως αυτές του αποδίδονται.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα ο 35χρονος αφέθηκε ελεύθερος με το περιοριστικό όρο της εμφάνισής του μία φορά το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Υπενθυμίζεται ότι, το περιστατικό σημειώθηκε στις 27 Μαρτίου 2018 στις 2 το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Κοιμητηρίου του Αγίου Δημητρίου όπου σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο συμπολίτισσάς μας. Ο 35χρονος επιχείρησε να το ανοίξει με σκοπό την κλοπή όμως έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια αλλά και έναν άνδρα που την ώρα εκείνη περνούσε από το σημείο. Ο τελευταίος επιχείρησε να σταματήσει τον 35χρονο με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών, ο οποίος και έληξε με την σύλληψη του 35χρονου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσε στο σημείο.

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο