Θερμά συγχαρητήρια στον Σταύρο Νικολίτση από τον Δήμο Νισύρου

Θερμά συγχαρητήρια στον Σταύρο Νικολίτση από τον Δήμο Νισύρου

Θερμά συγχαρητήρια στον Σταύρο Νικολίτση από τον Δήμο Νισύρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 159 ΦΟΡΕΣ

Για μια ακόμα φορά το όνομα του Νισύριου μαθητή της Α’ τάξης του Γυμνασίου Νισύρου ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΙΚΟΛΙΤΣΗ, βρίσκεται στη λίστα με τους νικητές που έδωσε στη δημοσιότητα το Παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Πρόκειται για τα αποτελέσματα των διαγωνισμών «ΕΥΔΗΜΟΥ» και «ΙΠΠΑΡΧΟΥ» που πραγματοποιήθηκαν το σχολικό έτος 2017 – 2018. Ο διαγωνισμός «ΕΥΔΗΜΟΣ» πραγματοποιήθηκε την 11η Νοεμβρίου 2017 και συμμετείχαν 150 μαθητές της Α΄ Γυμνασίου από τα Γυμνάσια του Νομού.

Ο διαγωνισμός «ΙΠΠΑΡΧΟΣ» πραγματοποιήθηκε την 20η Ιανουαρίου 2018 και δικαίωμα συμμετοχής είχαν 46 μαθητές που προκρίθηκαν από τον «ΕΥΔΗΜΟ». Οι μαθητές στους διαγωνισμούς αυτούς έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν τις πνευματικές αρετές τους και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε απαιτητικά θέματα με πολλαπλά μαθησιακά οφέλη.

Ο Νισύριος μαθητής Σταύρος Νικολίτσης του Αντώνη, πήρε το 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ στον διαγωνισμό. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι ο Σταύρος είναι ο μοναδικός μαθητής από τους βραβευθέντες από Γυμνάσιο εκτός Ρόδου

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Σταύρο, στους γονείς του και στους καθηγητές του Γυμνασίου. Οι επιτυχίες αυτές και η σκληρή δουλειά διασφαλίζουν ένα λαμπρό ακαδημαϊκό μέλλον.

Ο Σταύρος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους μαθητές. Οι επιτυχίες κατακτούνται μετά από πολλή δουλειά, αφοσίωση και μελέτη.

Διαβάστε ακόμη

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"

Επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στη Νίσυρο για τον εορτασμό της 76ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα

Δήμος Νισύρου: Η 8η του Μάρτη είναι ημέρα ορόσημο για τους αγώνες των γυναικών σε όλο τον κόσμο

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του δήμου Νισύρου

H Νίσυρος στους 1000 δήμους-εταίρους του πανευρωπαϊκού δικτύου «Οικοδομώντας την Ευρώπη μαζί με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης»