Μοναδικές γευστικές εμπειρίες στο Bellevue Restaurant

Μοναδικές γευστικές εμπειρίες στο Bellevue Restaurant

Μοναδικές γευστικές εμπειρίες στο Bellevue Restaurant

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 573 ΦΟΡΕΣ

Τις πιο όμορφες και μυρωδάτες μέρες της Άνοιξης μας καλεί το Bellevue Suites να περάσουμε μαζί, απολαμβάνοντας εδέσματα και σπιτικές γεύσεις απο τα χέρια των ειδικών!

Έτσι λοιπόν και για τη φετινή χρονιά, το Bellevue μας περιμένει προκειμένου να δοκιμάσουμε τις όμορφες συνταγές του, τόσο την Μεγάλη Παρασκευή όσο και την Ανάσταση και την Κυριακή του Πάσχα.

Πιο συγκεκριμένα, την Μεγάλη Παρασκευή μας περιμένει με νηστίσιμα εδέσματα και θαλασσινά.

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μας καλεί αν απολαύσουμε το Αναστάσιμο Δείπνο με πρώτη – πρώτη στο μενού τη Παραδοσιακή Μαγειρίτσα. Μάλιστα, η εορταστική ατμόσφαιρα «ενισχύεται» με ζωντανή μουσική που θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 00:30 και θα διαρκέσει έως και τις 02:30.

Την Κυριακή του Πάσχα, το μεσημέρι στην πισίνα του ξενοδοχείου, δοκιμάζετε σε μπουφέ παραδοσιακές γεύσεις !

Αναστάσιμο δείπνο 37 ευρώ το άτομο με ποτά

Κυριακή του Πάσχα Μεσημέρι 39 ευρώ το άτομο με ποτά.

Για όλες τις εκδηλώσεις τα παιδιά έως 5 χρονών τρώνε δωρεάν ενώ έως 12 ετών 13 ευρώ .

Bellevue Suites

Καλύμνου και Τήλου

Για κρατήσεις στο 2241075880

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές